Spooktocht in Drenthe

Spooktocht in Drenthe

Drenthe, eens zo'n stille en rustige provincie... Totdat partycentrum De Postwagen er spooktochten begon te organiseren! Wanneer het donker wordt en niemand meer de straat op durft, komt het Tolberter spookbos tot leven. Geesten, spoken en andere rare figuren ontwaken uit hun slaap of dood om vreemdelingen de stuipen op het lijf te jagen.

Spannende spooktocht in Drenthe

De rust is totaal verstoord wanneer u met uw familie, vrienden of collega's het spookbos van Drenthe betreedt. Tijdens een spooktocht in Drenthe bij De Postwagen beantwoordt u onderweg vragen. Maar raak niet te erg afgeleid, want voor u het weet schrikt u zich te pletter! In het bos zitten namelijk allerlei rare wezens...

Spooktocht met een maaltijd

U heeft honger gekregen van al dat gegil en geschreeuw? Of u wilt juist voor de spooktocht in Drenthe met z'n allen nog wat eten? Bij De Postwagen heeft u keuze uit talloze mogelijkheden. Waarom reserveert u niet eens een Hollands buffet, met verschillende vleesgerechten, salades en lekkere gebakken aardappeltjes? Of wat dacht u van de Toffe Tafelbarbecue? Altijd gezellig! Hier zie je wat er mogelijk is op het gebied van eten. 

Meer activiteiten

Vindt u een spooktocht iets té spannend of wilt u de spooktocht graag combineren met een andere activiteit? Dat kan! Een paar mogelijkheden voor andere activiteiten:

U ziet het, er is vanalles mogelijk bij De Postwagen! En kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan even contact met ons op en het is vast te regelen.

Boek nu de leukste spooktocht in Drenthe bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172