Solexverhuur op locatie

Solexverhuur op locatie

De solex is afwezig tot (naar verwachting) medio 2023, maar we hebben heel populaire alternatieven:

Klik op één van de voertuigen voor meer informatie.

Solex huren op locatie
Trakteer jouw medewerkers of collega's op een leuke solextocht door de omgeving of gebruik onze solexen tijdens een speciale opening. Wij komen gerust met onze solexen naar je toe.

De solex heeft een maximum snelheid van 30 kilometer per uur (dus geen helmverplichting). Met het huren van onze originele oldtimer solexen ervaar je de nostalgie van weleer: lekker gezellig toeren op een solex door je eigen mooie omgeving.

Voor de verhuur maken wij gebruik van nieuwe solexen. Tóch nog pech onderweg? Geen probleem, wij zijn snel ter plaatse met onze bezemwagen. We blijven in de buurt!

Prijzen solexverhuur
Solex op locatie 47,50 per solex / dagdeel (minimaal 15 personen)
Reiskosten per gereden kilometer vanaf Tolbert 0,75 per km.
Lange solexjas met leren cap 3,75 p.p.

Voor mensen die nog geen 16 zijn of geen certificaat of rijbewijs hebben zijn er elektrische fietsen beschikbaar, zodat iedereen toch deel kan nemen aan de solextocht. De fietsen dienen wel vooraf gereserveerd te worden.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie