Solex uitje Friesland

Solex uitje Friesland

Door de dorpjes en langs de weilanden. Gehuld in een lange leren jas. Met een speciale cap op (niet verplicht, maar wel leuk). Nostalgie op de solex: jouw solex uitje in Friesland begint bij partycentrum De Postwagen. Kleine en grote groepen zijn van harte welkom. Tientallen solexen staan klaar voor jullie komst. 

De solex is afwezig tot (naar verwachting) medio 2021, maar we hebben heel populaire alternatieven:

Klik op één van de voertuigen voor meer informatie.

Ouderwets leuk...

Een solextocht is voor elke gelegenheid en voor elk gezelschap geschikt. Voorbeelden:

  • Personeelsdag
  • Verenigingsweekend
  • Vrijgezellenuitje
  • Uitstapje met vrienden
  • Enzovoort

De Postwagen is de Solexkoning van Noord-Nederland. Wat de samenstelling van de groep ook is, jullie zijn verzekerd van een ouderwets leuk dagje uit. Er zijn verschillende routes. Elke route biedt genoeg plezier. Het verschil zit vooral in de lengte van de route (en dus de tijdsduur). 

De Solexkoning van Noord-Nederland

Hapje en drankje!  

De solextocht was vermakelijk, nu is het wel tijd voor een hapje en een drankje. Even nazitten is hartstikke gezellig. Helemaal leuk wordt het met een aansluitend avonddiner. Tja, er zit een goed gewaardeerd restaurant. Profiteer van die kans en geniet van de beste buffetten. Of kies iets van de menukaart. Voor groepen is er ook een kaart met een vaste prijs per persoon.

Feestje in de avond?

Na dat overheerlijke eten (de Bulgaarse Smulsteen al geprobeerd?) hoeft de dag er nog niet op te zitten. Het uitje met je vrienden, collega's of familieleden verdient een passende afsluiter. Een themafeest doet het altijd (steen)goed. Denk hierbij aan de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest.

Een themafeest doet het altijd (steen)goed

Solex uitje + workshop (tip) 

De Postwagen staat voor lekker eten en leuke activiteiten. Dat gaat verder dan het solex uitje. We hebben bijvoorbeeld allerlei workshops. Een combinatie van een solextocht met een workshop is ontspannend en leerzaam. Zeker een aanrader dus. Spiegelen met honden en schapen is een populaire workshop, terwijl Linedancing ook sterk aanbevolen wordt.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's