Solex huren Groningen

Solex huren Groningen

Tientallen solexen staan op jullie te wachten om bereden te worden. Scheur door het Westerkwartier. Ga met een slakkentempo langs het Leekstermeer. Een solex huren in Groningen is een leuk en gezellig idee. Uitstekend geschikt voor een bedrijfsuitje, teamuitje of als activiteit voor een vriendengroep en vrijgezellenfeest. 

De solex is afwezig tot (naar verwachting) medio 2021, maar we hebben heel populaire alternatieven:

Klik op één van de voertuigen voor meer informatie.

Solex rijden door Groningen (tip)

Tip van de dag: trek met z'n allen onze lange leren jassen aan en zet de caps op. De ouderwetse kledij brengt extra beleving in het uitje. Voel de nostalgie en tuf lekker rond door de regio. Hiervoor zijn er overigens twee opties: de Westerkwartierroute van 75 minuten of de Leekstermeerroute van 120 minuten. Eventueel kun je onderweg even lekker pauzeren. 

Solex-arrangementen

Wie gaat er nou een solex huren in Groningen zonder vooraf of achteraf iets te eten? Bijna niemand. Dat heeft alles te maken met de dubbelfunctie van De Postwagen: een partycentrum (leuke activiteiten) en een restaurant (lekker eten). Onze solex-arrangementen zijn daarom bijzonder populair. Met name het keuzemenu voor groepen en de buffetten worden vaak gekozen.

Dubbelfunctie: een partycentrum (leuke activiteiten) en een restaurant (lekker eten)

Niet alleen voor solex huren

Er is meer dan solexverhuur. Een knooppunt van uitjes, zo zou je De Postwagen wel mogen omschrijven. Je kunt namelijk alle kanten op. Van boogschieten op elkaar tot daten met struisvogels. Ontspannen of actief. Binnen of buiten. Voor elke gelegenheid en voor elk gezelschap. Schroom dus niet om je bij ons te oriënteren op alle mogelijke opties.

Centrale ligging 

Ons evenemententerrein vind je op de rand van de provincie, nabij Drenthe en Friesland. De centrale ligging maakt ons terrein vanuit elke provincie uitstekend bereikbaar. De A7 speelt daarin een grote rol (op een paar minuten rijden). Daarnaast is er een bushalte op loopafstand. Met de auto en met het OV is ons pand dus altijd in de buurt. 

De beste locatie voor het huren van een solex in Groningen, dat is partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's