Schoolreisje in Groningen

Schoolreisje in Groningen

Voor een schoolreisje in Groningen is de Activiteitenarena van De Postwagen een goed idee. In deze gave hal zijn er allerlei activiteiten voor zowel kinderen als tieners. Curling, bowling en Glow in the Dark Midgetgolf bijvoorbeeld. Ook is er een supervette Virtual Reality Room, ideaal voor verschillende klassen.

Let op: ons aanbod schoolreisjes in Groningen is beschikbaar vanaf komende winter.

Activiteitenarena

De Activiteitenarena vormt een perfecte locatie voor een schoolreisje in Groningen. Deze grote hal biedt divers vermaak voor alle leeftijden. Dat maakt het aantrekkelijk voor de docenten en begeleiders. Zij kunnen desgewenst prima meedoen. Bovendien zijn er meerdere arrangementen mogelijk die het schoolreisje extra aantrekkelijk maken. 

Glow in the Dark Midgetgolf

Een magische wereld waarin Glow in the Dark tot leven lijkt te komen. In deze bijzondere ruimte is minigolf moderner dan ooit. Dankzij de fluorescerende elementen en gekke attributen is het allemaal een heel apart gezicht. Aanlokkelijk voor kinderen, die dol zijn op de felle kleuren en vreemde creaties. Glow in the Dark Midgetgolf is altijd een goede keus. 

Kinderen zijn dol op de felle kleuren en vreemde creaties

Bowling en curling + lounge

De Postwagen maakt het docenten makkelijk. Je hoeft niet per se te kiezen tussen bowlen in een bowlingcentrum en curling ergens anders. De Activiteitenarena biedt het namelijk allebei aan. Curling met plezier en bowlen in stijl. Voor een origineel schoolreisje in Groningen. Daarnaast is er nog de stoere Pool en Lounge, voor vermaak tussendoor. 

Avontuur in Virtual Reality

Natuurlijk gaan de leerlingen uitgebreid genieten van alle benoemde activiteiten, maar de innovatieve VR Room spant toch wel de kroon. Ineens is Groningen verder weg dan ooit, de leerlingen zijn in een nieuwe wereld beland door Virtual Reality. Een andere realiteit vol uitdagingen. Doorkruis dit virtuele landschap, een onvergetelijke ervaring. 

Een schoolreisje in Groningen begint bij de Activiteitenarena van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172