Restaurant voor groepen Groningen

Restaurant voor groepen Groningen

De Postwagen is een ideaal restaurant voor kleine en grote groepen in Groningen. Personeelsverenigingen, buurtverenigingen en families kiezen regelmatig voor onze mooie locatie in Tolbert. De charme van het pand, de huiselijke sfeer en de voortdurende gezelligheid zijn de meest gehoorde redenen. Ons restaurant voor groepen scoort eveneens goed door de vriendelijkheid van de medewerkers en natuurlijk het heerlijke eten.

Restaurant met vele mogelijkheden

De Postwagen Groningen bulkt van de mogelijkheden. We hebben aantrekkelijke opties voor vijf tot vijftienhonderd personen, zonder dat het ten koste gaat van het warme gevoel. Dat komt omdat we over meerdere mooie eetzalen beschikken en we groepen dus een uitstekend plekje kunnen geven. Klein of groot, intiem of episch, het kan allemaal. We hebben het nu over de groepsgrootte, maar ook op het gebied van eten is er volop variatie.

Heerlijk eten

Ondernemers en entrepreneurs kiezen er bijvoorbeeld geregeld voor om te lunchen bij De Postwagen. Een vrouwenvereniging geeft meestal de voorkeur aan de High Tea. Een vriendengroep is vaak dol op een gezellig borrel. 's Avonds kiezen de verschillende groepen van de kaart in het restaurant, of ze prefereren een buffet.

Centraal gelegen in Noord-Nederland

De Postwagen is uitstekend te bereiken, zowel voor groepen uit Groningen als voor groepen uit Friesland of Drenthe. Plaatsen als Marum; Surhuisterveen; Buitenpost, Roden en Leek liggen op een steenworp afstand, maar je bent er ook in no time vanuit Zuidhorn, Assen en Drachten. De ruime, gratis parkeergelegenheid en de tactische ligging (op een paar minuten rijden van snelweg A7) maken het plaatje compleet. Tot snel bij De Postwagen.

Het mooiste restaurant voor groepen in Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie