Personeelsuitje Friesland

Personeelsuitje Friesland

Het gaat weer gebeuren, het is bijna zover: het personeelsuitje organiseren in Friesland. Genoeg keus uit activiteiten, eten en drinken. Leer je collega's kennen in een sfeervolle setting vol vermaak. We heten je van harte welkom bij De Postwagen, jouw leverancier van een uitje met geluksmomentjes. De Postwagen in Tolbert staat bekend om de talloze unieke en originele uitjes. Wij helpen je op weg vanaf nu, door een aantal toffe activiteiten uit te lichten.


Personeelsuitje in Friesland: wat zijn de leukste activiteiten? 
Bedrijfsfeest combineren met een vergadering
Compleet bedrijfsuitstapje in Friesland
Welke overnachtingsmogelijkheid is er?
Bereikbaarheid: uitstekend

 

Personeelsuitje in Friesland: wat zijn de leukste activiteiten?

Een programma met activiteiten samenstellen is makkelijk en snel te doen. Bekijk het totale aanbod van activiteiten, selecteer één of meerdere uitje(s) en combineer het vermaak vervolgens met een gezellig etentje. Samen gaan we voor een onvergetelijke dag of avond met een bedrijfsuitje op maat

De Postwagen Friesland heeft jullie van alles te bieden. Van spelshows (Ik hou van Holland en Alles mag Vandaag) tot rondritten door de regio (E-Cruiser). Hier zie je direct al dat er zowel indoor als outdoor mogelijkheden zijn voor je personeelsuitje in Friesland.  

Andere indoor opties zijn de Escape Room, Curling en de WC-pot-Race. De WC pot Race is overigens ook als outdoor activiteit beschikbaar, zoals dat wel voor meerdere uitjes geldt. Schroom niet als je vragen hebt en bel één van onze medewerkers. Zij helpen je graag om een personeelsuitje met de leukste activiteiten te organiseren.
 

Bedrijfsfeest combineren met een vergadering

Een congres, training of ander bedrijfsevenement combineren met lekker eten? Dat is een optie. Ons goed gewaardeerde restaurant is de thuishaven voor talloze gasten. Voor bedrijfsevenementen zijn met name de buffetten een uitstekend idee. Ideaal voor grote groepen. Met keuze uit drie verschillende buffetten en twee dessertbuffetten voldoende variatie voor iedereen.

Passend aanbod van zalen

Een grootschalig congres of een kleinschalige vergadering. Een bedrijfsfeest met allerlei activiteiten. Een cursus of training. Bedrijfsevenementen zijn vaak heel verschillend. Daar hoort een passend aanbod van zalen bij. Elke zaal van De Postwagen ademt een unieke sfeer, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Er zijn genoeg zalen voor elk evenement, afhankelijk van het aantal deelnemers en het gewenste programma. Het is eveneens mogelijk om een evenement  te organiseren waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere ruimtes (subzalen).

Van alle gemakken voorzien

De zalen zijn enerzijds chique en anderzijds landelijk. Welk sfeerbeeld ook voorop staat, de zalen zijn altijd van alle gemakken voorzien (moderne faciliteiten). Er zijn verschillende zalen met een vaste beameraansluiting. Ook is er een optie voor een TV-trolley, flip-over en zelfs een lunch tussendoor. We overleggen graag over de juiste opstelling en benodigde faciliteiten. Het voordeel voor bedrijfsevenementen: vergaderen in stijl.

Personeelsuitje Friesland Koetshuis

Compleet bedrijfsuitstapje in Friesland

Het jaarlijkse personeelsuitje of familiefeest legt druk op de organisator: verschillende mensen, verschillende wensen. Wat is een activiteit waar iedereen blij van wordt? Een uitje organiseren wordt weer leuk als je iets bijzonders doet. Glow in the dark Midgetgolfen bijvoorbeeld. Een spelshow is ook een tof idee, denk aan Ik hou van Holland. Bij De Postwagen kun je bovendien meerdere activiteiten combineren, zodat iedereen het uitje ziet zitten.

Personeelsfeest met activiteit

Onze uitjesloctie nabij Friesland barst van de activiteiten. Ga voor een rondrit door de regio, waarbij de E-Cruiser een goed idee is. Kies de Jail Challenge of Escape Room voor een uitdaging en laat je van je sportieve kant zien bij het Lasergamen. Overigens is Curlen ook uitermate geschikt. Doe je collega's daarna een spelshow cadeau, bijvoorbeeld: Ik hou van Holland, Oh, wat een decennium of Alles mag vandaag.

Stap met z'n allen op de E-Cruiser voor een leuke toertocht door de omgeving

Andere aanraders:

  • WC-pot-Race (de pot op)
  • Jail Challenge (uitdagend!)
  • Retro Games (ouderwets gezellig )

Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten om uit te kiezen. Neem een kijkje op onze website om het volledige aanbod te ontdekken.

Themafeest als afterparty

Je hebt een leuk uitje gehad en je hebt lekker gegeten. Fijn! Toch ontbreekt er nog iets... Ja: een megavette afterparty als waardige afsluiter van de dag. Ons gewaardeerde zalencentrum telt talloze zalen voor het geven van een personeelsfeest. Onze tip van de dag: een personeelsfeest met een thema. Voorbeelden van populaire themafeesten op dit moment: 

  • Foute party
  • Après Ski
  • Winterwonder land
  • Oktoberfest

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden (doe eens lekker fout) en misschien heb je zelf ideeën voor het personeelsfeest in Friesland. Je wensen kun je gerust voorleggen aan de medewerkers van De Postwagen. We houden graag rekening met je voorkeuren. Samen maken we er een onvergetelijk personeelsfeest van. 

Compleet uitje met lekker eten in Friesland

Wanneer het programma met activiteiten, vergadering en eventueel themafeest is gekozen. Is het tijd voor eten! Voor alle groepsgroottes bieden we diverse opties. Denk aan de Ovensteen (vanaf 2 personen), een Warm Koud Buffet, Stamppotbuffet of Indoor BBQ (vanaf 20 personen). Of geniet tussen de middag van een Lunchbuffet. Bedrijfsfeestje in het weekend? Kies dan voor een uitgebreide High Tea. Voor ieder wat wils! Het restaurant en de zalen van de uitjeslocatie zitten in een prachtig pand, vol sfeer en gezelligheid.
 

Personeelsuitje Friesland Warm Koud buffet

Welke overnachtingsmogelijkheid is er?

Het is bij De Postwagen ook mogelijk om te overnachten. Combineer het bedrijfsuitje met een unieke overnachting. Perfect voor teambuilding en om je collega's nog beter te leren kennen. In de groepsaccommodatie zijn jullie zelfvoorzienend en neem je zelf eten en drinken mee. Er is een bar met tapinstallatie aanwezig en een aparte wagon met een keuken.

Vergeet de kampeerboerderij of andere standaard slaapverblijven. De Postwagen laat je overnachten in tien legerwagons, stuk voor stuk gekoppeld aan een gemeenschappelijke ruimte. In elke legerwagon kunnen zes mensen slapen. Een unieke overnachting. Daarmee steel je zeker de show bij je familie, vrienden of collega's. De groepsaccommodatie wordt altijd snel volgeboekt, dus reserveer op tijd.

Er is ruimte voor 60 personen in de accommodatie. De ligging is ideaal: op loopafstand van De Postwagen en Posta7. Erg geschikt om het programma met de overnachting uit te breiden met activiteiten of lekker eten bij De Postwagen. 

 

Bereikbaarheid: uitstekend

Het terrein van De Postwagen ligt op een paar minuten rijden van de snelweg (A7, afrit 33/34). Vanwege de centrale ligging in het noorden is de uitjeslocatie vanuit elke provincie vlot te bereiken. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt, zeker niet als je in Friesland, Drenthe of Groningen woont. Vanuit onder andere Groningen, Assen, Heerenveen, Drachten en Surhuisterveen is het prima te doen. Bij ons pand zit een heel grote parkeerplaats. Je mag hier gratis parkeren. Er is genoeg ruimte voor honderden tot meer dan duizend auto's. Touringcars zijn daarnaast van harte welkom. 

Verder is De Postwagen ook bereikbaar met het OV vanuit alle provincies. Stap uit bij de halte 'Rotonde Tolbert', jullie komen na een wandeling van 5 minuten bij het terrein van De Postwagen terecht. Eerst loop je langs het hoofdgebouw waar het eten vaak wordt georganiseerd in het restaurant of in één van de zalen. Links van het parkeerterrein, achter De Postwagen, vinden jullie Posta7. De activiteitenarena waar alle activiteiten centraal onder één dak zitten. Hier kan je ook terecht voor een hapje en drankje voor of na de activiteit. 

Personeelsuitje Friesland

Veelgestelde vragen

De Postwagen Friesland heeft jullie van alles te bieden. Van spelshows (Ik hou van Holland en Alles mag Vandaag) tot rondritten door de regio (VETbike). Hier zie je direct al dat er zowel indoor als outdoor mogelijkheden zijn voor je personeelsuitje in Friesland. Andere indoor opties zijn de Escape Room, Curling en de WC-pot-Race.

De Postwagen laat je overnachten in tien legerwagons, stuk voor stuk gekoppeld aan een gemeenschappelijke ruimte. In elke legerwagon kunnen zes mensen slapen. Een unieke overnachting.

Er is ruimte voor 60 personen in de groepsaccommodatie. De ligging is ideaal: op loopafstand van De Postwagen en Posta Plaza. Erg geschikt om het programma met de overnachting uit te breiden met activiteiten of lekker eten bij De Postwagen. 

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

  • Mooiste activiteitencentrum
  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)