Personeelsuitje Friesland

Personeelsuitje Friesland

Het gaat weer gebeuren, het is bijna zover: het personeelsuitje. Mogelijk heb jij deze keer de twijfelachtige eer om het allemaal te regelen. Nou, haal dat 'twijfelachtig' maar weg: bij De Postwagen wordt het weer oprecht leuk om een personeelsuitje in Friesland te organiseren. Genoeg keus uit activiteiten, eten en drinken. 

Een programma samenstellen is makkelijk en snel te doen. Bekijk het totale aanbod van activiteiten, selecteer één of meerdere uitje(s) en combineer het vermaak vervolgens met een gezellig etentje. Samen gaan we voor een memorabele dag of avond (een bedrijfsuitje op maat). 

Personeelsuitje in Friesland: leukste activiteiten 

De Postwagen Friesland heeft jullie van alles te bieden. Van spelshows (Ik hou van Holland, Jongens tegen de meisjes en Alles mag Vandaag) tot rondritten door de regio (VETbike). Hier zie je direct al dat er zowel indoor als outdoor mogelijkheden zijn voor je personeelsuitje in Friesland.  

Ander indoor opties zijn de Escape Room, Curling en de WC-pot-Race. De WC pot Race is overigens ook als outdoor activiteit beschikbaar, zoals dat wel voor meerdere uitjes geldt. Schroom niet als je vragen hebt en bel één van onze medewerkers. Zij helpen je graag om een personeelsuitje met de leukste activiteiten te organiseren.

Personeelsuitje Friesland
  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Zalenverhuur (veel keus) 

Mogelijk heb je zelf al activiteiten voor het personeelsuitje bedacht en heb je enkel nog een ruimte of een zaal nodig. Het zalencentrum van De Postwagen heeft voor jouw ideeën altijd passende oplossingen. Kom gerust eens langs (het liefst op afspraak, zodat we je goed kunnen helpen) om de zalen te bekijken en te vergelijken.  

Aanrader! Eten en drinken

Geef de teambuilding een goed vervolg in het stijlvolle restaurant, aanbevolen door onze gasten. De beste gerechten verleiden je smaaksensoren en dan hebben we het nog niet eens gehad over de Indoor Barbecue. Ook de buffetten zijn populair bij een personeelsuitje in Friesland. 

De leukste mogelijkheden vind je bij De Postwagen. 

Ook de buffetten zijn populair
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie