Personeelsfeest Friesland

Personeelsfeest Friesland

Weg met mappen, pakken, bureaus en offertes! Geniet van pure gezelligheid. Het is tijd voor een leuk personeelsfeest in Friesland. Leer je collega's kennen in een sfeervolle setting vol vermaak. We heten je van harte welkom bij partycentrum De Postwagen, jouw leverancier van een uitje met geluksmomentjes

Personeelsfeest met activiteit

De deur zit nog op slot, de tijd tikt weg. Ontsnap met je collega's uit de escape room, voor het te laat is. Of stap met z'n allen op de solex voor een leuke toertocht door de omgeving. Overigens zijn de Moonwalker en de VETbike daar ook uitermate geschikt voor. Doe je collega's daarna een spelshow cadeau: Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol of Alles mag vandaag...

Andere aanraders!

Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten om uit te kiezen. 

Stap met z'n allen op de solex voor een leuke toertocht door de omgeving

Arrangementen

Verwen jezelf en je collega's met lekker eten voor of na de uitjes. Er zijn allerlei arrangementen mogelijk. Combineer de activiteit bijvoorbeeld met een (indoor) barbecue of een (Bulgaars) Smulsteenmenu. Of trakteer het personeel op één van de beste buffetten. Van lunch tot driegangendiner, de menukaart van het restaurant biedt veel opties voor elke liefhebber. 

Personeelsfeest vieren in Friesland

Je hebt een leuk uitje gehad en je hebt lekker gegeten. Fijn! Toch ontbreekt er nog iets... Ja: een megavette afterparty als waardige afsluiter van de dag. Ons gewaardeerde zalencentrum telt talloze zalen voor het geven van een personeelsfeest. Onze tip van de dag: een personeelsfeest met een thema. Voorbeelden van populaire thema's op dit moment: 

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden (doe eens lekker fout) en misschien heb je zelf ideeën voor het personeelsfeest in Friesland. Je wensen kun je gerust voorleggen aan de medewerkers van De Postwagen. We houden graag rekening met je voorkeuren. Samen maken we er een onvergetelijk personeelsfeest van. 

Voor een onvergetelijk personeelsfeest in Friesland bel of mail je nu één van onze collega's.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's