Partycentrum Friesland

Partycentrum Friesland

Soms heb je dat. Dat je een leuk feestje wilt geven. Mogelijk voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Dan is het wel fijn als je net wat anders doet dan al die anderen. Denk aan een schitterende setting voor normale prijzen. Dat is het aantrekkelijke aanbod van ons partycentrum in Friesland: prachtige zalen, leuke activiteiten en heerlijk eten. 

Verschillende zalen

We hebben verschillende zalen voor elke gelegenheid die je kunt bedenken. Bij een bruiloft (bijvoorbeeld) zet je de trouwauto het liefst voor de deur. Bij De Postwagen kan het nog gekker: één van de zalen heeft een extra grote deur, waardoor je zelfs met de auto naar binnen kunt. Dat zal het pasgetrouwde stel zeker waarderen. Het maakt ook indruk op de gasten. 

Feestje met leuke activiteiten

Ons partycentrum in Friesland barst van de activiteiten. Ga voor de workshop Linedancing en stap op de solex voor een rondrit door de regio, waarbij de Moonwalker en de VETbike prima alternatieven zijn. Voeg je bij het leger tijdens het Militaire Dienstplichtspel, zing mee bij de Ik hou van Holland-quiz en ontsnap uit de escape room (Race to Escape). 

Ons partycentrum in Friesland barst van de activiteiten

Suggesties

Er zijn nog veel meer uitjes, dus we geven met plezier nog enkele suggesties. Het overwegen waard: Archery Tag (boogschieten op elkaar), Sterrenslag en Levend Tafelvoetbal. Daarnaast populair: Ontmasker de Mol, Crazy Bingo en spiegelen met honden en schapen. Er zit altijd iets leuks tussen voor je collega's, vrienden of familieleden. 

Goed bereikbaar partycentrum

Eigenlijk is De Postwagen een partycentrum in Friesland, Groningen én Drenthe. De locatie ligt centraal in Noord-Nederland en is daarom vanuit elke provincie uitstekend bereikbaar. Hetzelfde geldt voor ons restaurant, waar je heerlijk kunt eten. De gasten zijn enthousiast, onder andere over de Bulgaarse Smulsteen en de Toffe Tafelgrill

Het leukste partycentrum in Friesland en omgeving is De Postwagen: een uitje met geluksmomentjes.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172