Ontvangstacts

Hierom gewaardeerd: spetterende ontvangst • memorabele start • onderscheidend

Een warm welkom is essentieel wanneer je een succesvol bedrijfsfeest organiseert. Ontvang jouw bezoekers op originele wijze met bijvoorbeeld een rode loper, een fotostand of candygirls! Ontdek hieronder de vele mogelijkheden.

Rode loper

Uiteraard is het mogelijk om je gasten te ontvangen op een rode loper, voor het echt chique gevoel! Combineer de rode loper met andere leuke mogelijkheden.

Fotostand

Een fotostand is een echte publiekstrekker tijdens je bedrijfsfeest. Met een fotostand zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt je bezoekers bijvoorbeeld op een tropisch strand of in de ruimte laten fotograferen... Het is maar net welk thema je wilt! Inclusief attributen nemen je bezoekers plaats voor de fotostand en de foto's worden direct geprint. Altijd een gewaardeerd aandenken aan een leuk bedrijfsfeest!

Altijd een gewaardeerd aandenken aan een leuk bedrijfsfeest!

Zakkenroller: hoe kan dat nou?

Wees niet bang, wij zullen geen echte zakkenrollers op je bedrijfsfeest rond laten lopen! Tijdens binnenkomst loopt er een entertainer rond die af en toe een tas, horloge of portemonnee van jouw nietsvermoedende bezoekers 'vindt'. Elke keer is het weer hilarisch wanneer de verbaasde slachtoffers hun gevonden voorwerpen weer op kunnen halen.

Animatie bij ontvangst: leuke lakei?

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van animatie bij ontvangst. Laat je gasten bijvoorbeeld verwelkomen door een echte lakei. De lakei ontvangt je gasten, is behulpzaam, attent, correct, warm en onafscheidelijk van zijn rode loper. Jouw gasten zijn bij hem in goede handen en worden volkomen in de watten gelegd! En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op!

Levend standbeeld: Marilyn Monroe?

Iedereen heeft ze weleens gezien: levende standbeelden. Deze leuke acts zijn ook in te huren voor jouw bedrijfsfeest. Ze zijn heel leuk als ontvangstact op bijvoorbeeld de rode loper of in de garderobe. Er zijn talloze mogelijkheden. Van Charlie Chaplin tot Marilyn Monroe, alles kan, alles is denkbaar, alles is uitvoetbaar!

Champagnegirls

Je bedrijfsfeest begint zeker goed met de champagnegirls! Zij lopen tussen je gasten door en verzorgen ter plekke een glaasje bubbels. Zeker weten dat je gasten dit zeer waarderen!

Je bedrijfsfeest begint zeker goed met de champagnegirls!

Theatraal welkom

Je bezoekers kunnen worden ontvangen op theatrale wijze door twee typetjes. Er kunnen bijvoorbeeld twee 'beveiligers' staan die iedereen met een knipoog ondervragen, er kunnen twee positivo's iedereen complimentjes geven bij de deur of er kunnen twee toiletjuffrouwen staan die de mensen aanklampen. Er zijn talloze mogelijkheden!

Cupcake- en candygirls

Ook de cupcake- en candygirls ondersteunen je evenement op een smakelijke manier... Op een gegeven moment krijgen je gasten vast wel lekkere trek. De cupcake- en candygirls brengen ze hapjes en andere lekkernijen. Eventueel kunnen ze op je bedrijfsfeest rondlopen in gepaste kostuums, passend bij jouw thema.

De cupcake- en candygirls brengen je gasten hapjes en andere lekkernijen

Andere leuke mogelijkheden

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit het aanbod van ontvangstacts. Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest, wat dacht je bijvoorbeeld van een muzikale ontvangst met onze twee huismuzikanten of een accordeonist? Heb je zelf nog een ander idee? Ook dat is ongetwijfeld te regelen, neem dan snel contact met ons op!

Ontvangstacts


Ontvang bezoekers op originele wijze

Een warm en hilarisch welkom

Champagnegirls en levende standbeelden


Delen:
ontvangst act

Contact opnemen over Ontvangstacts

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's