Lekker uit eten Groningen

Lekker uit eten Groningen

Wil je eens een avondje lekker uit eten in Groningen? Denk dan eens aan restaurant De Postwagen. Dit geheel vernieuwde restaurant biedt heerlijke gerechten voor een betaalbare prijs. Daarnaast kun je hier ook nog eens prima terecht met de kinderen. Reserveer snel!

Uit eten in Groningen

Lekker uit eten gaan, daar heeft iedereen zo nu en dan zin in. Laat je eens lekker verwennen in restaurant De Postwagen. Er wordt hier alleen met verse streek- en biologische producten gewerkt en de vis is duurzaam gevangen. Van deze ingrediënten worden heerlijke gerechten gemaakt die met zorg door de koks worden bereid. Je kunt hier onder andere terecht voor:

Wil je zelf alvast een blik werpen op de lekkere gerechten van De Postwagen? Hier kun je de menukaart bekijken.

Gezellig met het hele gezin

Wil je lekker met het hele gezin uit eten in Groningen? Ook dan zit je goed bij De Postwagen. Speciaal voor de kinderen is namelijk een menu samengesteld met allerlei gerechten. Natuurlijk met lekker veel patat, met mayo en appelmoes! Ze kunnen bijvoorbeeld genieten van lekkere kipnuggets, kroketten, frikandellen en meer.

Lekker centraal gelegen

Je vindt De Postwagen op een prima locatie in Groningen. Het restaurant is centraal gelegen in de provincie Groningen en is niet ver van de A7 gesitueerd. Ook is er een ruime parkeergelegenheid waar je kosteloos kunt parkeren.

Lekker uit eten in Groningen doe je bij restaurant De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie