Kampeerboerderij Friesland

Kampeerboerderij Friesland

Een schoolreisje, een familieweekend of een verenigingsuitje: het zijn zomaar wat voorbeelden van aanleidingen om onze kampeerboerderij in Friesland te bezoeken. Bijna het hele jaar is onze groepsaccommodatie geliefd bij gasten. Zorg daarom dat je op tijd reserveert. De reden van de drukte? De Russische legerwagons!

Unieke kampeerboerderij in Friesland

Verre van standaard: bij partycentrum De Postwagen staat wel een heel bijzondere groepsaccommodatie. We mogen gerust spreken van een unieke kampeerboerderij in Friesland. De zaal is namelijk omringd door tien legerwagons uit Rusland. Elke wagon telt zes bedden en is van binnen verbonden met de zaal. Er kunnen 60 personen blijven logeren. Hoe gaaf is dat? 

 De zaal is omringd door tien legerwagons uit Rusland

Gezellig en comfortabel overnachten

De wagons zijn omgebouwd tot comfortabele slaapcabines. De centrale zaal biedt volop gezelligheid en is uitstekend geschikt om 's avonds een feestje te vieren. Daarna kun je gelijk in bed rollen. Vervolgens is het in de ochtend tijd voor jullie eigen ontbijt. Een uitgebreide Brunch bij De Postwagen mag natuurlijk ook (of een Lunch Buffet). Er zijn meerdere faciliteiten: 

  • Keuken met apparatuur en gerei.
  • Bar met tapinstallatie
  • Sportveldjes.
  • Terras.
  • Kampvuurplaats.

Het is duidelijk, onze kampeerboerderij in Friesland heeft alle ingrediënten voor een geslaagd feest met jullie groep. 

Een uitgebreide Brunch bij De Postwagen mag natuurlijk ook 

Overnachten combineren met activiteiten

Vlak na de Tweede Wereldoorlog begon de opmars van een bijzondere bromfiets. Ruim veertig jaar produceerde het Franse bedrijf Vélosolex zogenaamde 'rijwielen-met-hulpmotor'. In Nederland maakten we er Solex van. Vooral in de jaren zestig zag je ze overal in het straatbeeld. Bij De Postwagen herleeft de historie met Nostalgie op de Solex: een rondrit door de regio! 

Alle uitjes

Een andere manier om de regio te verkennen is de Moonwalker: een kruising tussen een fiets en de loopband die je kent van de sportschool. Een heel bijzondere ervaring om snel te 'fietsen' door rustig te lopen. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de activiteiten bij De Postwagen. Bekijk het totale aanbod van uitjes, met onder andere de escape room en Sterrenslag

Een unieke kampeerboerderij in Friesland vind je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's