'High beer' bier drinken Groningen speciaalbier

Populair High Beer

Groepen reageren enthousiast: leuke proeverij • absoluut een aanrader • passende hapjes in overvloed

Absoluut de moeite waard om eens mee te maken met je vrienden of familieleden, deze stoere tegenhanger van de aloude High Tea! Reserveren loont...

 • Vier jullie vriendschap in stijl met BIER!
 • Lekker stoere tegenhanger van de aloude High Tea
 • Intense proeverij inclusief hapjes

High Beer

Tijdens de High Beer proeven jullie in 'etappes' verschillende bieren. We maken hierbij een mooie selectie uit bieren van het vat en van de fles. Deze gave bierproeverij wordt vergezeld met veel passende hapjes. Een middag vol eten, bier en plezier. Echt iets voor je vrienden en familieleden.

Overvloed aan hapjes

In een prachtige zaal bier drinken en genieten van de gezelligheid. Dat wordt nog leuker met een overvloed aan hapjes. Het eten serveren we op fraaie etagères die de activiteit een extra feestelijk (en luxe) karakter geven. Laten we beginnen bij de koude gerechten. Met (onder andere) diverse nootjes en kaassoorten met dip valt er genoeg te smullen:

 • Diverse broodsoorten met tapenades en kruidenboter
 • Nacho’s, zure room, salsa en guacamole
 • Droge worst, gevulde eieren en vleeshapjes
In een prachtige zaal bier drinken en genieten van de gezelligheid

Daarnaast bieden we ook allerlei warme gerechten aan. Denk hierbij eens aan de overheerlijke (mini-)hamburgers. Daar blijft het natuurlijk niet bij. We zetten een aantal smaakvolle gerechten op een rijtje voor je. Dit krijg je allemaal bij de High Beer van De Postwagen, bovenop de koude gerechten die we eerder noemden: 

 • Kipsaté
 • Balletjes in ketjapsaus
 • Spareribs
incl. 4 soorten bier
of
incl. 3 glazen wijn
32,50 p.p. (tot 20 personen)

Tijdsduur
+-120 minuten

     Erg gewild
     Enkel in de middag (tussen 12:00 en 17:00 uur)

Geen bierseksisme 

Gezellig met elkaar bier drinken werd in het verleden vaak gepositioneerd als een typische mannenactiviteit. Onze High Beer heeft misschien ergens wel een 'mannelijk' karakter (volgens gasten), maar dat neemt niet weg dat wij tegen bierseksisme zijn. Oftewel: vrouwen en mannen hebben evenveel recht op ons heerlijke bier! Dus vrouwen... we rekenen op jullie. 

High Beer reserveren of informatie aanvragen

Alle gekheid op een stokje, iedereen wordt enthousiast van de High Beer. Een combinatie van bier en hapjes doet het altijd goed. Niet voor niets is deze activiteit erg gewild. Daarom raden we je aan om op tijd te reserveren. Dat kan via het contactformulier op deze pagina. Dit formulier mag je ook gebruiken voor vragen of opmerkingen.

 • Tot 20 personen
 • Andere tijden en aantallen in overleg
 • Onze koks houden graag rekening met bepaalde diëten of vegetariërs (geef het aan bij de reservering)
Fam dekkema

Erg leuke ervaring met ons gezin, high bier en high thee hartstikke goed. Escaperoom prima, was leuk en doen we zeker weer, helaas deed een slot met kastje het niet waardoor we niet de code konden invoeren en het dus niet lukte te ontsnappen. Maar ok falende techniek dat kan gebeuren.

D. vd Vaart

Was leuk

Lex

Heerlijke high wine en high beer gehad. Gezellige entourage en vriendelijke medewerkers.

Wouter

We hebben een high beer gedaan. Met 5 man zaten wij aan een ronde tafel. Erg gezellig. We kregen voldoende hapjes (spare rips, gehaktballetjes, kaas en verschillende worst en nog stokbrood met smeersels erbij) en de 4 verschillende soorten bier waren niet gewone biertjes maar echt iets speciaals. De één van de tap en ander uit de fles. We vonden dit erg leuk en alles was in orde.

Henk Melessen

Wij hebben op zaterdagmiddag een Highbeer genoten met 4 personen.Dit was uitstekend verzorgt, en dat we iets langer zijn gebleven (in overleg) was totaal geen probleem. Een zeer geslaagde middag, bedankt.

Louise

High beer. Zeer goed verzorgd. Hapjes gemaakt van kwaliteits producten. En zeker royaal. Lekker bier op de tap.

Geert Dijk

Zondagmiddag 19 juni (vaderdag) een High Beer gehad. Lekker bier en heerlijke hapjes. Was super !

Rudi

High bier gehad in de postwagen! Alles was prima verzorgd genoeg lekkere hapjes en genoeg keuze aan bier! Wat niet onbelangrijk is tijdens en high bier!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's