Groningen events

Groningen events

Events organiseren in Groningen is niet moeilijk met wat hulp van partycentrum De Postwagen: leuke activiteiten, lekker eten en vriendelijke medewerkers maken een geslaagd event mogelijk. Of het nou om een particulier 'event' gaat (familiedag, vriendenuitje) of een zakelijk event (personeelsuitje, congres of cursus), we maken er een succes van. 

En met 'succes' doelen we op een spectaculair vriendenuitje, een onvergetelijke familiedag of een legendarisch bedrijfsfeest. We gaan voor een uitje met geluksmomentjes, voor betaalbare zalen/congresruimtes met karakter en allure. Met deze insteek zijn we een geliefde partner voor events in Groningen. Bekijk 3 uitgelichte mogelijkheden en ervaar het zelf. 

1. Events met activiteiten

Vanuit Groningen, Drenthe en Friesland komen mensen naar De Postwagen om unieke activiteiten te volgen. Deze uitjes zijn er voor 5 tot 1.500 (en meer) personen, zowel particulier als zakelijk. Het aanbod is zeer gevarieerd. Zo voeren we de dienstplicht weer in bij het Militaire dienstplichtspel en krijgt het kaaskopgehalte een impuls bij Ik hou van Holland

Het kaaskopgehalte krijgt een impuls bij Ik hou van Holland

2. Cursussen en trainingen

Onder events in Groningen scharen wij ook cursussen en trainingen. De Postwagen is al jaren een geliefde trainingslocatie voor experts en entrepreneurs. Massaal huren zij geschikte cursusruimtes. Mocht je zelf interesse hebben, dan raden we je aan om op tijd contact op te nemen met onze medewerkers. Op naar een geslaagde cursus of training. 

Al jaren een geliefde trainingslocatie voor experts en entrepreneurs

3. Congressen en seminars

Tot slot is het zalencentrum uitermate geschikt voor (boek)presentaties of complete congressen en seminars. Op facilitair gebied nemen we desgewenst alles uit handen: flipovers, geluidsinstallaties en headsets, beamers en notitieblokjes. Of ga zelfs voor een volledig verzorgd congres met lekker eten (voorbeelden: lunch, indoor barbecue, buffetten). 

Ga voor een volledig verzorgd congres met lekker eten

Events organiseren in Groningen doe je bij een stijlvolle toplocatie met gunstige tarieven: partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's