Groepsovernachting in Groningen

Groepsovernachting in Groningen

Ze vormen een groepsaccommodatie met alles erop en eraan: de 'Mobiel Loges' van partycentrum De Postwagen. Inclusief feestzaal, bar en tapinstallatie. Buiten is het tijd voor beachvolleybal en een gezellig kampvuur. Uiteraard heeft de accommodatie ook praktische voorzieningen (keuken, sanitair). Kortom, alles voor een groepsovernachting in Groningen. 

Memorabele groepsovernachting in Groningen

Bij De Postwagen bieden we jullie een bijzonder verblijf. Tussen Stad (tien minuten tot een kwartier) en platteland verwacht je misschien een kampeerboerderij, maar niets is minder waar. Jullie gaan slapen in legerwagons. Manegehouder Louwe Mulder heeft ze jaren geleden meegenomen uit Rusland. Deze fraai verbouwde legerwagons doen nu dienst als groepsaccommodatie

Overnachten met een grote groep (tot 60 personen)

De wagons scheppen een memorabel decor voor een groepsovernachting in Groningen. Je zou misschien denken dat je steeds naar buiten moet, maar gelukkig heeft Louwe destijds bedacht om de voertuigen aan te sluiten op de feestzaal. Daarom kun je 'gewoon' van binnenuit naar je slaapplek. Samen met 59 anderen. Hartstikke leuk. Dit wordt absoluut iets om te onthouden.

Jullie gaan slapen in legerwagons

Combinatie met activiteiten

Verenigingen, vrienden en scholen komen met plezier naar De Postwagen, net als bedrijven en families. De reden: de activiteiten overdag en 's avonds. Van de escape room tot Daten met struisvogels en van de Moonwalker tot het Militaire Dienstplichtspel, er zijn uitjes in overvloed. Naast de genoemde activiteiten zetten we nog een aantal populaire ideeën op een rijtje voor jullie:

1. Western Games
2. Sterrenslag
3. Nostalgie op de Solex
4. Archery Tag: boogschieten op elkaar
5. The Blacklist Citygame

Eten en drinken

Na een drukke dag vol indoor en outdoor activiteiten is het tijd voor lekker eten en drinken. Dit kan op veel verschillende manieren. Traditioneel behoren de Toffe Tafelgrill en de Bulgaarse Smulsteen tot de toppers in het weekend. Doordeweeks zijn ook de menukaart van het restaurant en de buffetten zeer geliefd. De Indoor Barbecue maakt het aanbod af. 

Ongetwijfeld de leukste locatie voor een groepsovernachting in Groningen: partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's