Evenementenbureaus Groningen

Evenementenbureaus Groningen

Zoekt u een van de leukste evenementenbureaus van de provincie Groningen? Stop met zoeken en boek snel bij De Postwagen! Partycentrum De Postwagen mag zich met recht één van de beste evenementenbureaus van heel Noord-Nederland noemen. Waar u ook naar op zoek bent, het kan hier in Groningen allemaal voor u geregeld worden. Hieronder leest u er meer over.

Talloze activiteiten

Als één van de meest veelzijdige evenementenbureaus van Groningen staat De Postwagen bekend om de unieke en originele activiteiten die u hier kunt boeken. Zoekt u een uitje voor een vriendengroep of juist om iets leuks met collega's te doen? Of is het tijd voor de jaarlijkse familiedag? En zoekt u een actief uitje in de buitenlucht of juist een ontspannend uitje binnendeurs? Alles is mogelijk! Enkele voorbeelden:

Dit is slechts een kleine groep uit het aanbod aan activiteiten, net zoals bij de meeste evenementenbureaus is er ook bij De Postwagen nog veel meer mogelijk. Bekijk alle opties onder Activiteiten.

Evenementenbureaus voor uw complete uitje

Natuurlijk verwacht u van evenementenbureaus dat zij u een volledig verzorgd uitje kunnen bieden, en natuurlijk is dat ook mogelijk bij De Postwagen. Naast leuke activiteiten kunt u hier namelijk ook terecht voor een hapje en een drankje of juist een uitgebreid etentje. Van onbeperkt spareribs eten tot gezellig plaatgrillen, er zijn talloze mogelijkheden. Bekijk ze alle onder Eten.

Een van de beste evenementenbureaus van Groningen is De Postwagen!

Meer informatie over evenementenbureaus in Groningen vindt u hier.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's