Evenementenbureaus Drenthe

Evenementenbureaus Drenthe

Zoekt u leuke evenementenbureaus in de omgeving van Drenthe? Dan bent u op de juiste plek aangekomen. Partycentrum De Postwagen is namelijk een van de beste evenementenbureaus van het noorden. Wat de gelegenheid van uw evenement ook is, hier vindt u altijd een geschikte zaal, activiteiten, eten en een overnachting. Hieronder leest u meer.

Talloze activiteiten

De Postwagen is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige evenementenbureaus in omgeving Drenthe. De activiteiten die u hier kunt boeken zijn legio. Van solextochten tot struisvogel aaien, u kunt het zo gek niet bedenken. Enkele voorbeelden:

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod, net zoals bij de meeste evenementenbureaus is er nog veel meer te boeken. Bekijk meer onder het kopje Activiteiten.

Evenementenbureaus van alles voorzien

Zoals u van evenementenbureaus mag verwachten kan ook De Postwagen Drenthe een volledig verzorgde dag voor u verzorgen. Of u nu een evenement wilt organiseren voor een bedrijf, vriendengroep of bijvoorbeeld uw familie, u zit hier in Drenthe altijd goed. Het is mogelijk om er een lekker etentje of een hapje en een drankje bij te boeken. Ga bijvoorbeeld plaatgrillen of bestel een High tea. Bekijk alles onder Eten. Wilt u de dag in stijl afsluiten, dan kunt u er ook nog een overnachting bijboeken. Overnacht bijvoorbeeld met de hele groep in de leuke groepsaccommodatie en rol na het feest gelijk uw bed in!

Een van de beste evenementenbureaus van Drenthe is De Postwagen!

Meer informatie over evenementenbureaus in Drenthe vindt u hier.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172