Evenementenbureaus in Drenthe

Evenementenbureaus in Drenthe

Je bent op de juiste plek voor evenementenbureaus in Drenthe, want je bent bij De Postwagen. We staan bekend als één van de beste evenementenbureaus van Noord-Nederland. Wat de gelegenheid voor je evenement ook is, hier vind je altijd een geschikte zaal, leuke activiteiten en lekker eten. Bovendien is er een groepsaccommodatie voor overnachtingen. 

13 prachtige zalen voor elk evenement

Denk je aan De Postwagen, dan denk je waarschijnlijk aan de congreslocatie. Al jaren is het een locatie voor congressen & seminars. Ook als evenementenlocatie wordt De Postwagen steeds vaker gekozen. Dat komt door de grootschalige investeringen in uitstraling, zalen en parkeergelegenheid. Het resultaat mag er zijn: 13 prachtige zalen voor elk evenement. 

Verbouw, nieuwbouw: voortdurend is er rekening gehouden met het rijke verleden (sinds 1780), waardoor het historische karakter bewaard is gebleven. Hierdoor hebben we de beschikking over moderne faciliteiten in een sfeervolle omgeving met stijl en klasse, waar chicheid en het landelijke karakter hand in hand gaan. Het levert een bijzondere locatie voor evenementen op.

Moderne faciliteiten in een sfeervolle omgeving met stijl en klasse

Talloze activiteiten 

Als pionier van de evenementenbureaus in Drenthe bieden we steeds weer verrassende activiteiten aan. Beleef de Moonwalker of ga Daten met struisvogels. Stap op de Solex met passende kleding (Nostalgie op de Solex) of doe mee aan de Mega Beerpong Quiz. Ontmasker de Mol en strijd tegen het andere geslacht bij Jongens tegen de meisjes. Bekijk alle activiteiten

Evenementenbureau waarbij alles is voorzien 

Zoals je van een evenementenbureau mag verwachten kan De Postwagen Drenthe jullie een volledig verzorgde dag bieden. Een evenement organiseren voor een bedrijf, vriendengroep of je familie, je zit hier altijd goed. Daarbij is het ook mogelijk om lekker uit eten te gaan. Bekijk de menukaart van het restaurant, verken de buffetten of ga barbecueën: het kan allemaal. 

PS Daarna overnachten in onze unieke legerwagons als groepsaccommodatie!

Pionier onder de evenementenbureaus in Drenthe: partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's