Bowling Drenthe

Bowling Drenthe

We heten je van harte welkom bij Bowling Drenthe De Postwagen. Dé bowlinglocatie van Noord-Nederland. Vrienden, families en bedrijven genieten hier van de uitstekende faciliteiten en zes prachtige bowlingbanen. Voor jong en oud een prettig bowlingcentrum vol sfeer en gezelligheid. Ervaar het zelf. 

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Leuk groepsuitje 

Met Bowling Drenthe biedt De Postwagen een leuk groepsuitje. Het blijft bijzonder vermakelijk om de 'kegels' (officieel pins) om te gooien. Met name de strike levert puur genot: alle kegels in één keer om, hoppa. Misschien heb je twee pogingen nodig om dit te bereiken, dan heb je alsnog een spare te pakken. Pak een bowlingbal en doe je best. 

Bijzonder vermakelijk

De grootste uitdaging

De 'steeds-net-niet-gevalletjes' zijn vaak heel grappig. Bowlen doen de meeste mensen voor de lol en gelijk hebben ze. Toch hebben we voor de fanatieke spelers een pittige uitdaging. Probeer maar eens een turkey te behalen. Dit is de naam voor drie strikes op een rij. De naamgeving komt van vroeger, toen je met drie strikes een kalkoen kon winnen in Amerika. 

Stijlvol geheel

Gasten van Bowling Drenthe De Postwagen omschrijven onze locatie als een stijlvol geheel. Dat komt door de inrichting, aankleding en uitstraling van het pand. De uiterst comfortabele banken en de industriële setting rondom creëren een aangename setting om in te verblijven. De centrale ligging (op de rand met Groningen en Friesland) is extra gunstig. 

Aantrekkelijk arrangement 

Laat je verleiden door al het lekkers van De Postwagen. Ga voor à la carte in het restaurant (bekijk de menukaart), kies uit één van de buffetten of ga voor de Indoor Barbecue. De Bulgaarse Smulsteen is ook een goed idee, evenals de Toffe Tafelgrill. Combineer het eten met het bowlen en geniet van een aantrekkelijk arrangement. 

Bowling Drenthe is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172