Bowlen met eten

Bowlen met eten

Uitjeslocatie De Postwagen is de perfecte plek voor een combinatie bowlen met eten. Het terrein ligt centraal in Noord-Nederland. De fraai vormgegeven faciliteiten, de vriendelijke medewerkers en de vele uitjes vormen een verleidelijke optelsom. Alles bij elkaar opgeteld biedt de locatie een dagje uit voor elke gelegenheid. Een uitje met geluksmomentjes. 

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

De perfecte plek voor een combinatie bowlen met eten

Geliefde en gezellige groepsactiviteit 

Bowling was, is en blijft een geliefde groepsactiviteit voor jong en oud. Het heerlijke gevoel van een 'strike' (alle kegels in één keer om) speelt daarin best een bepalende rol. Het gaat ook om de onderlinge strijd en het gaat vooral om de gezelligheid! Als de strike niet lukt, is het nog mogelijk om voor de spare te gaan (alle kegels om bij de tweede poging). 

Smaakvol uit eten

Het unieke aspect aan De Postwagen is dat zowel de activiteiten als het eten goed geregeld zijn. Aan beide aspecten wordt veel aandacht besteed door ons team. Een team dat leunt op eeuwenlange ervaringen, aangezien De Postwagen al bestaat sinds 1780. Kom smaakvol uit eten. Bezoek het à-la-carterestaurant, schuif aan bij het 3 gangen buffet of kies voor de (indoor) barbecue

Pins en een turkey

Even terug naar het bowlen. Daar zijn enkele termen het vermelden waard. Zo horen we de kegels eigenlijk niet kegels te noemen, maar 'pins'. Een leuk weetje: drie strikes op een rij noemen we een turkey. Dat komt omdat je vroeger een kalkoen kon winnen bij deze prestatie. Tot zover het bowlingjargon voor nu, het is tijd voor bowlen in stijl.

Trots van Tolbert 

In verschillende functies heeft De Postwagen vaak een groot aandeel gehad in de historie van het dorp Tolbert. Als pleisterplaats voor de postkoets, wachtkamer voor de tram en als dorpskroeg. Door de jaren heen is het pand compleet getransformeerd tot volwaardig restaurant met allerlei activiteiten (indoor en outdoor). Inmiddels komen de gasten uit heel Nederland. Bowlen met eten is daarbij structureel populair. 

Bowlen met eten doe je bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie