Populair 2 recensies

Bowlen Kinderactiviteit

In trek als kinderactiviteit: prettige locatie • mooie bowlingbanen • optionele goothekjes

De Bowlen Kinderactiviteit van De Postwagen is een leuke en ideale invulling voor een kinderactiviteit. Pret voor iedereen, dat is zeker. Verzamel alle vriendjes en vriendinnetjes voor een prachtige dag.

Voor een kinderactiviteit is De Postwagen altijd een goed idee. Bespaar je de moeite om thuis iets te organiseren en ga lekker met z'n allen naar Tolbert (op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland). De kinderen beleven een mooie tijd bij de moderne bowlingbanen.

Vrolijke en actieve kinderactiviteit

De Postwagen heeft zes banen beschikbaar. Zo is er vaak plek voor een vrolijke en actieve Kinderactiviteit Bowlen. Voor de zekerheid raden we wel aan om vroeg van tevoren te reserveren. Het zou namelijk zonde zijn als we al vol zitten op de dag dat de kinderactiviteit gepland staat. Dat voorkom je door te reserveren.

Vrolijke en actieve kinderactiviteit 

Locatie Bowlen Kinderactiviteit

Onze Bowlen Kinderactiviteit wordt gehouden in de Activiteitenarena van De Postwagen. Je komt hier door de snelweg (A7) te verlaten bij afrit 33 (vanuit Drachten/Heerenveen) of afrit 34 (vanuit Groningen). Vanaf dat moment is het nog enkele minuutjes rijden. Volg de bruine borden waarop De Postwagen vermeld staat.

Gratis parkeren, ruime plekken 

Je kunt al vrij voordelig een kinderactiviteit bij ons boeken. Bijkomend voordeel is dat het parkeren gratis is. Dat scheelt weer. We hebben een groot parkeerterrein waar genoeg ruimte is. Komen jullie liever met het openbaar vervoer? Bushalte Rotonde Tolbert is op loopafstand.

Bowlen Kinderactiviteit

55 minuten | 6,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

55 minuten | 24,- per groep (2 tot 4 personen)

110 minuten | 12,- p.p. (vanaf 4 personen of meer)

110 minuten | 48,- per groep (2 tot 4 personen)


Leuke en sportieve kinderactiviteit

Zes moderne bowlingbanen

Mooie locatieDeze kinderactiviteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Anneke

Bowlen met familie was erg geslaagd, bediening altijd aardig en gemoedelijk. Fijne lokatie om met de kleinkinderen heen te gaan. Volgende keer gaan we ook het restuarant bezoeken, ziet er erg leuk uit!

Lizette

Een heel geslaagd kinderfeestje gehad. Eerst een uurtje gebowld. Het personeel voert de namen al van te voren in dus dat scheelt een hoop tijd. En onverwacht konden we op 2 banen bowlen omdat we met 9 kinderen waren. Daarna na een hand uurtje pauze de retro games gedaan. De kinderen hebben zich helemaal uitgeleefd op de flipperkasten/airhockey en de tafelvoetbal. De kinderen vonden dat zo leuk dat een uurtje bijna te kort was. Het was voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's