Bowlen Friesland

Bowlen Friesland

Bowlen Friesland (De Postwagen) is en blijft behoorlijk populair als bedrijfsuitje, vriendenactiviteit en familiefeest. Ook voor kinderen zijn de bowlingballen en 'kegels' (pins) ontzettend boeiend. Ons bowlingcentrum biedt de ultieme beleving in een fraaie ruimte met zes bowlingbanen en prettige faciliteiten. 

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Gooi alles om 

Het is geen wonder dat bowlen al jaren in trek is. Het doel van het spel is natuurlijk bijzonder aantrekkelijk. Alles omgooien, wie wil dat nou niet. Het magische woord mag van de daken geschreeuwd worden, als de tien pins daadwerkelijk niet langer staan: strike! Had je er twee pogingen voor nodig? Dan mag je spare er best zijn.

Van twee kegels om tot een 'hattrick' aan strikes 

Bij bowlen Friesland gaat het om uitdaging en gezelligheid – die uitdaging is voor iedereen anders. Het maakt niet uit of je onervaren of ervaren bent, jong of oud. Voor de echte fanaten zou de turkey een uitdaging zijn. Dit is een 'hattrick' aan strikes (drie strikes op een rij). De naam komt van vroeger, toen je met bowlen een kalkoen kon winnen tijdens Thanksgiving

Bij bowlen Friesland gaat het om uitdaging en gezelligheid – die uitdaging is voor iedereen anders

Bowlen Friesland: topsfeer 

Het bowlingcentrum van De Postwagen focust zich op sfeer en beleving. Dat zie je overal in terug, onder andere in de aankleding en de uitstraling. Denk aan een architectonisch huwelijk tussen hout, staal en retro, met een vleugje vintage. Atypisch voor een bowlingcentrum en juist daarom zo aantrekkelijk: Bowlen in stijl!

Hapjes en drankjes, restaurant

In zo'n setting wordt het helemaal een feest met hapjes en drankjes. Daarnaast is het mogelijk om de activiteit te combineren met een etentje in ons fraaie restaurant. Net zo verleidelijk: de Indoor Barbecue, de Bulgaarse Smulsteen en de buffetten. Oh ja, laten we vooral de Toffe Tafelgrill niet vergeten te vermelden. Stuk voor stuk smakelijke aanraders. 

Bowlen Friesland is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172