Bedrijfsuitstapje Friesland

Bedrijfsuitstapje Friesland

Onvergetelijke bedrijfsuitstapjes dankzij leuke dagactiviteiten, heerlijk eten en fantastische avondprogramma's. Dat is waar De Postwagen voor staat. We zijn jouw gastheer bij het organiseren van een leuk bedrijfsuitstapje in Friesland. Dus: geen paniek, het wordt geregeld. Samen gaan we voor succes. 

Activiteiten voor een bedrijfsuitstapje

Tijdens een bedrijfsuitstapje in Friesland wil je vanzelfsprekend één of meerdere activiteit(en) ondernemen. Partycentrum De Postwagen is een aanrader in Noord-Nederland. Het team van het partycentrum barst van de goede ideeën. Van de escape room tot Ik hou van Holland en van de Moonwalker tot de VET-bike: er is altijd iets te doen. 

Van de escape room tot Ik hou van Holland en van de Moonwalker tot de VET-bike: er is altijd iets te doen

5 tot 1.500 personen

De Postwagen Friesland heeft uitjes en dagprogramma's voor 5 tot 1.500 personen, dus de grootte van je bedrijf maakt absoluut niet uit: er is voor elke groep een passende activiteit. Daag het andere geslacht uit bij Jongens tegen de meisjes of ga lekker Toeren met de VETbike

Compleet bedrijfsuitstapje in Friesland

Er zijn van die zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met Friesland. Denk aan fierljeppen, kaatsen, schaatsen (Thialf!) en sc Heerenveen. Ook voor bedrijfsuitstapjes zijn er zaken die echt bij elkaar horen: denk je aan activiteiten, dan denk je aan (uit) eten. Gelukkig biedt ons restaurant uitkomst. Kies een buffet of ga lekker barbecueën

Zaalverhuur Friesland

Heb je zelf al een leuk plan bedacht voor je bedrijfsuitstapje en heb je alleen nog maar een locatie nodig? Ook dan ben je welkom op onze locatie. Er zijn verschillende mooie (sfeervolle!) zalen beschikbaar. 

Bereikbaarheid

De Postwagen ligt op de uiterste rand van de provincie Friesland (op de grens met Groningen), maar is toch vanuit de hele provincie goed bereikbaar. Dat komt door de strategische liging nabij de A7 (afrit 33/34 op een paar minuten rijden). Vanuit onder andere Heerenveen, Drachten en Surhuisterveen is het prima te doen. 

De Postwagen organiseert voor jou een compleet verzorgd bedrijfsuitstapje in Friesland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie