Bedrijfsuitstapje Friesland

Bedrijfsuitstapje Friesland

Onvergetelijke bedrijfsuitstapjes dankzij leuke dagactiviteiten, heerlijk eten en fantastische avondprogramma's. Dat is waar De Postwagen voor staat. We zijn jouw gastheer bij het organiseren van een leuk bedrijfsuitstapje in Friesland. Dus: geen paniek, het wordt geregeld. Samen gaan we voor succes. 

Activiteiten voor een bedrijfsuitstapje

Tijdens een bedrijfsuitstapje in Friesland wil je vanzelfsprekend één of meerdere activiteit(en) ondernemen. Partycentrum De Postwagen is een aanrader in Noord-Nederland. Het team van het partycentrum barst van de goede ideeën. Van de escape room tot Ik hou van Holland en van de Moonwalker tot de VET-bike: er is altijd iets te doen. 

Van de escape room tot Ik hou van Holland en van de Moonwalker tot de VET-bike: er is altijd iets te doen

5 tot 1.500 personen

De Postwagen Friesland heeft uitjes en dagprogramma's voor 5 tot 1.500 personen, dus de grootte van je bedrijf maakt absoluut niet uit: er is voor elke groep een passende activiteit. Daag het andere geslacht uit bij Jongens tegen de meisjes of ga lekker Toeren met de VETbike

Compleet bedrijfsuitstapje in Friesland

Er zijn van die zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met Friesland. Denk aan fierljeppen, kaatsen, schaatsen (Thialf!) en sc Heerenveen. Ook voor bedrijfsuitstapjes zijn er zaken die echt bij elkaar horen: denk je aan activiteiten, dan denk je aan (uit) eten. Gelukkig biedt ons restaurant uitkomst. Kies een buffet of ga lekker barbecueën

Zaalverhuur Friesland

Heb je zelf al een leuk plan bedacht voor je bedrijfsuitstapje en heb je alleen nog maar een locatie nodig? Ook dan ben je welkom op onze locatie. Er zijn verschillende mooie (sfeervolle!) zalen beschikbaar. 

Bereikbaarheid

De Postwagen ligt op de uiterste rand van de provincie Friesland (op de grens met Groningen), maar is toch vanuit de hele provincie goed bereikbaar. Dat komt door de strategische liging nabij de A7 (afrit 33/34 op een paar minuten rijden). Vanuit onder andere Heerenveen, Drachten en Surhuisterveen is het prima te doen. 

De Postwagen organiseert voor jou een compleet verzorgd bedrijfsuitstapje in Friesland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's