Escape

Bedrijfsfeest, uniek bij de Postwagen

Voor een leuk feestje

Vergaderen is een serieuze aangelegenheid. De Postwagen biedt u hiervoor uitstekende faciliteiten. Als u een vermakelijke groepsactiviteit wilt opnemen in uw vergaderarrangement, dan kunt u kiezen uit één van onze unieke vergaderbreaks.

  • Uitstekende faciliteiten
  • Vermakelijke groepsactiviteiten
  • Unieke vergaderbreaks

Bedrijfsfeest, uniek bij de Postwagen

Onder het kopje Activiteiten ziet u welke bijzondere groepsactiviteit u bij ons kunt boeken als vergaderbreak. Al onze activiteiten zijn geschikt voor groepen van 5 tot 250 personen en zijn geheel naar wens te combineren.

Bijzondere groepsactiviteit als vergaderbreak

Ook het nuttigen van een heerlijk diner of buffet na afloop van een vergadersessie of groepsactiviteit behoort tot de morgelijkheden. Zo combineert u een serieuze vergadersessie én een leuk bedrijfsuitje op één dag en op één en dezelfde locatie!

  • 5 tot 250 personen
Escape

Contact opnemen over Bedrijfsfeest

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Kisuma Chemicals

Afgelopen zaterdag heeft het personeel van Kisuma Chemicals een geweldig feest gehad. Heerlijke dansmuziek, goede band (muziek stond wel erg hard) en smaakvol gegeten van het warm/koud buffet. Prima verzorgd en voor herhaling vatbaar.

pv school Lyndensteyn

Wij hebben vrijdag 6 juli een zeer geslaagd personeelsfeest bij jullie gehad. De indoor bbq, de pubquiz en de dj zorgden ervoor dat de sfeer erin bleef en we ons record hebben gebroken wat betreft sluitingstijd van een personeelsfeestje! Bedankt daarvoor!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172