Bedrijfsevenementen Friesland

Bedrijfsevenementen Friesland

Voor het organiseren van bedrijfsevenementen in Friesland valt of staat alles met de locatie. Bij De Postwagen is bij de bouw al rekening gehouden met alle wensen van organisatoren. Daarom biedt ons zalencentrum tegelijkertijd diversiteit en eenheid. De zalen variëren qua grootte en sfeerbeeld, maar bieden dezelfde faciliteiten in een stijlvolle omgeving. 

Passend aanbod van zalen

Een grootschalig congres of een kleinschalige vergadering. Een bedrijfsfeest met allerlei activiteiten. Een cursus of training. Bedrijfsevenementen zijn vaak heel verschillend. Daar hoort een passend aanbod van zalen bij. Elke zaal van De Postwagen ademt een unieke sfeer, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Er zijn genoeg zalen voor elk evenement. 

Van alle gemakken voorzien

De zalen zijn enerzijds chique en anderzijds landelijk. Welk sfeerbeeld ook voorop staat, de zalen zijn altijd van alle gemakken voorzien (moderne faciliteiten). Het voordeel voor bedrijfsevenementen in Friesland: geen grijze/grauwe zaaltjes zonder ziel, maar een fraaie en inspirerende inrichting. Een bewust historische uitstraling vanuit een toekomstvisie (zie fotogalerij). 

Een fraaie en inspirerende inrichting

Alle faciliteiten aanwezig

Uiteraard zijn er beamers en projectieschermen aanwezig. Er is vaak meer nodig voor een geslaagd bedrijfsevenement. Geluidsinstallaties, microfoontjes en flipovers bijvoorbeeld. Ook daar kunnen wij in voorzien. Hetzelfde geldt voor schrijfblokken met pen, een stabiele (wifi-)verbinding en en andere faciliteiten. Neem contact op om je wensen door te geven.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Anderen gingen je voor

De ervaringen van anderen tonen aan dat wij een vertrouwde gastheer zijn voor bedrijfsevenementen in Friesland. Onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en andere organisaties en bedrijven kloppen met veel plezier bij De Postwagen aan voor het organiseren van een bedrijfsevenement. Al jaren ontvangen we kleine, grote en extreem grote bedrijven.

Barbecue of buffet 

Een congres, training of ander bedrijfsevenement combineren met lekker eten? Dat is een optie. Ons goed gewaardeerde restaurant is de thuishaven voor talloze gasten. Voor bedrijfsevenementen zijn met name de buffetten een uitstekend idee. Aanrader: bittergarnituur en salades. Overigens maken ontvangstacts en de Indoor Barbecue het helemaal af. 

Bereikbaarheid: uitstekend

De Postwagen zit midden in Noord-Nederland. Op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Een paar minuten rijden van de A7 (afrit 33 en 34, allebei oké). Bij ons pand zit een heel grote parkeerplaats. Je mag hier gratis parkeren. Er is genoeg ruimte voor honderden tot meer dan duizend auto's. Touringcars zijn daarnaast van harte welkom. 

De beste locatie voor kleine en grote bedrijfsevenementen in Friesland: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie