Activiteiten Groningen

Activiteiten Groningen

Gezellig een dagje met de familie erop uit. Een solextocht maken. Een GPS-tocht lopen. Per VETbike of Moonwalker Groningen verkennen. Een familiequiz doen. Alles kan als jullie een uitje boeken bij Partycentrum De Postwagen in Groningen...

Allerlei activiteiten zijn mogelijk

Bij De Postwagen kunnen jullie dus talloze verschillende activiteiten volgen. Of jullie nu iets actiefs of juist ontspannends zoeken, of jullie met een grote groep zijn of met een select gezelschap, er is vanalles mogelijk. Enkele voorbeelden:

  • Ik hou van Holland (de bekende spelshow, nu zelf te spelen!)
  • Model voor één dag (altijd al eens professioneel opgemaakt willen worden? Dit is jullie kans!)
  • Pubquiz (test jullie algemene kennis en kijk wie er het meeste weet!)

Bekijk veel meer activiteiten.

Outdoor en indoor activiteiten

Zit het weer niet mee en blijven jullie liever binnen met het gezelschap? Geen probleem: er zijn genoeg indoor uitjes beschikbaar. Schijnt de zon, dan kunnen jullie genieten van de buitenlucht en de omgeving van Groningen verkennen. Volg bijvoorbeeld zo'n nostalgische Solextocht, ga lekker griezelen met een spooktocht door het Tolberter spookbos of zoek jullie eigen weg met een GPS-tocht.

Voor alle gelegenheden

Wat de gelegenheid ook is, jullie zijn altijd welkom bij De Postwagen. Een bruisend feest organiseren voor jullie bruiloft? Met het hele bedrijf een dagje weg? Met een vrijgezellenfeest de bruid of bruidegom op de hak nemen? Wat jullie ook willen, met de activiteiten van De Postwagen beleven jullie gegarandeerd een geslaagde dag!

Voor de leukste activiteiten in Groningen boeken jullie bij Partycentrum De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's