Actief groepsuitje Groningen

Actief groepsuitje Groningen

Een op-en-top verzorgd gebouwencomplex, goed georganiseerde activiteiten en een verleidelijke menukaart. De Postwagen biedt de perfecte locatie voor een actief groepsuitje in Groningen. Laat je verrassen door onze accommodatie en de mogelijkheden. We presenteren een breed aanbod van indoor en outdoor groepsuitjes.  

Verschillende groepsuitjes

Bij De Postwagen zijn er talloze mogelijkheden voor een uniek en actief groepsuitje in Groningen: 

Zoals je ziet zijn er verschillende groepsuitjes. Bekijk alle activiteiten maar eens. In ons overzicht is er onder andere ruimte voor de Race to Escape (escape room) en Nostalgie op de Solex. We doen er nog een schepje bovenop met Archery Tag: boogschieten op elkaar! Oh, en hadden we het al eens gehad over de Western Games? Cowboys en indianen! 

Meer uitjes:

De Ik hou van Holland-quiz naspelen met je familie, vrienden of collega's

Lekker eten combineren met het groepsuitje?

Na zo'n actief groepsuitje in Groningen is het hoog tijd voor een smaakvol vervolg. Onze buffetten versieren je smaakpapillen in een oogwenk. De Bulgaarse Smulsteen is ook onweerstaanbaar. Verder is de menukaart van het restaurant een aantrekkelijke aanrader voor groepen, zeker in de variant van het luxe keuzemenu (iedereen betaalt dan hetzelfde bedrag, wel zo makkelijk). 

Het eten wordt nog verleidelijker als we kijken naar de Indoor Barbecue en de Toffe Tafelgrill. We houden net zo goed rekening met vegetariërs via een menukaart vol vegetarische gerechten. Daarnaast is glutenvrij eten mogelijk. We zijn een restaurant met gezond eten en daarom werken we zoveel mogelijk met biologische producten uit de directe omgeving. 

De perfecte locatie voor een uniek en actief groepsuitje in Groningen: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's