Vrijgezellenfeest voor mannen

Vrijgezellenfeest voor mannen

Het is een heerlijke traditie: het vrijgezellenfeest dat voorafgaat aan de bruiloft. Bij De Postwagen hebben we de leukste en grappigste activiteiten in huis voor een vrijgezellenfeest voor mannen. Boys will be boys, zeker als ze losgaan in en om ons partycentrum. Ontdek alle activiteiten en maak je keuze. Tip: neem op tijd contact op, we zitten regelmatig vol. 

Leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor mannen

Hierboven zie je een aantal voorbeelden van populaire vrijgezellenfeesten. Misschien wil je toch nog verder kijken. In dat geval is het overzicht van vrijgezellenuitjes iets voor je. Hier vind je onder andere een combinatie van een vrijgezellenfeest voor mannen en een vrijgezellenfeest voor vrouwen, zoals Dames tegen de heren

Voorbeelden van populaire vrijgezellenfeesten

Avondprogramma

Veel activiteiten zijn 's middags én 's avonds te doen. Je kunt ze combineren. In de avond zijn het Foute Feestje en de Smartlappenavond met karaoke in trek, net als de Race to Escape. Dit drietal leent zich uitstekend voor het perfecte avondje uit. Het avondprogramma kan aangevuld worden met jullie eigen afterparty en overnachting in de unieke groepsaccommodatie. Chill!

Een complete dag

In zo'n dag vol humor en gezelligheid is het lekker en leuk om te gaan eten in het restaurant van partycentrum De Postwagen. Opnieuw zijn er verschillende opties. Iets dat goed past bij een vrijgezellenfeest voor mannen is (vanzelfsprekend) de Indoor Barbecue. Maar wist je dat de Bulgaarse Smulsteen een heel aantrekkelijk alternatief is? Vele anderen gingen jullie voor. 

De Postwagen: het beste partycentrum voor een vrijgezellenfeest voor mannen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie