Vrijgezellenfeest Drenthe

Vrijgezellenfeest Drenthe

Het vrijgezellenfeest wordt maar één keer gevierd. Tenminste, normaal gesproken wel. Daarom mag dit uiteraard uitgebreid gevierd worden. Bij De Postwagen kunnen we je een handje helpen, door een aantal activiteiten op een rijtje te zetten. Deze tips zijn uitstekend geschikt voor een fantastisch vrijgezellenfeest in Drenthe. Mis het dus niet en bekijk ze allemaal. 

Tips voor activiteiten (5x)

 • Allereerst trappen we af met de VETbike. Met die naam is genoeg gezegd, het is gewoon een VETTE activiteit. Het gaat om een toertocht op een stoere step met dikke banden. Het brute voertuig is elektrisch aangedreven. 
   
 • Help, we zijn opgesloten. Ja, dat gaat het komende uur waarschijnlijk niet veranderen. Of lukt het jullie wél om te ontsnappen uit onze escape room? Een spannend en leuk spel waarin de vrijgezel best het voortouw mag nemen. 
   
 • Hijs de toekomstige bruid of bruidegom in een struisvogelpak en ga met hem of haar naar de struisvogelboerderij. Die bruiloft kan nog wel even wachten, eerst is het tijd om te Daten met struisvogels. Laat de verloofde het niet horen...
   
 • De Mega Beerpong Quiz mag nooit ontbreken in de tips voor het vrijgezellenfeest in Drenthe. Een soort beerpong met quizvragen en megabekers. Dat klinkt als een recept voor een gezellige middag of avond en dat is het ook. 
   
 • In dezelfde categorie valt de Smartlappenavond met karaoke. Volkomen schaamteloos zingen, heerlijk. Dat wordt lachen. Opnieuw behoeft het geen toelichting wie het initiatief mag nemen bij deze humorrijke activiteit. 

Nog veel meer vrijgezellenuitjes

Met de vijf tips hierboven heb je alvast wat inspiratie voor een vrijgezellenfeest in Drenthe. Misschien heb je zelfs aan deze tips nog niet genoeg. In dat geval wijzen we met plezier naar het volledige overzicht van de vrijgezellenuitjes. Hier zit zeker iets tussen. Voor alle soorten gezelschappen hebben we ideeën en daarom zijn jullie altijd welkom bij De Postwagen.

Complete dag uit

Een High Tea of een High Beer is een perfecte aanvulling op de activiteiten in jullie programma. Een smakelijk bolwerk van hapjes en drankjes wacht op jullie. Heel leuk en verleidelijk voor de liefhebbers van lekker eten. De Postwagen heeft meer te bieden dan dat. Bekijk bijvoorbeeld eens de opties rond het barbecueën en de buffetten. De Bulgaarse Smulsteen mag er ook zijn (aanrader).

Een smakelijk bolwerk van hapjes en drankjes wacht op jullie

Voor een spetterend vrijgezellenfeest in Drenthe zit je bij De Postwagen goed.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's