Vrijgezellenfeest Drenthe

Vrijgezellenfeest Drenthe

Een vrijgezellenfeest wordt maar één keer gevierd. Tenminste, normaal gesproken wel. Daarom moet dit uiteraard uitgebreid gevierd worden. Partycentrum De Postwagen kan je daarbij een handje helpen!

Tips voor activiteiten

Een vrijgezellenfeest in Drenthe vier je natuurlijk niet alleen, daar zijn veel mensen voor nodig. En laat De Postwagen nou net voor alle gezelschappen een geweldig idee hebben. Of je nu met een klein groepje van vijf personen bent of met tientallen mensen, er zijn altijd verschillende leuke activiteiten te volgen. Bekijk hier een overzicht van alle toffe activiteiten.

Complete dag uit

Wil je van het vrijgezellenfeest een complete dag uit maken? Ook dat is mogelijk. Combineer dan een of meerdere activiteiten met een lekker etentje. Je kunt bij De Postwagen bijvoorbeeld terecht voor een 3-gangendiner, een tapasbuffet of een winterkostmenu. Heb je meer zin in wat lichts, boek dan bijvoorbeeld een high tea. Mogelijkheden genoeg!

Overnachten

Na het vrijgezellenfeest met z'n allen de dag van de bruiloft tegemoet gaan? Boek dan een overnachting bij je uitje. De Postwagen biedt een unieke en erg originele groepsaccommodatie: oude wagons van het Russische leger. Deze wagons staan rond een zaal opgesteld en je vindt er alle faciliteiten die je wenst, zoals een bar met tapinstallatie, keuken met fornuis en andere voorzieningen en nog veel meer. Neem snel zelf een kijkje!

Voor een spetterend vrijgezellenfeest zit je bij De Postwagen goed!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172