Vrijgezellenfeest Drenthe

Vrijgezellenfeest Drenthe

Het vrijgezellenfeest wordt maar één keer gevierd. Tenminste, normaal gesproken wel. Daarom mag dit uiteraard uitgebreid gevierd worden. Bij De Postwagen kunnen we je een handje helpen, door een aantal activiteiten op een rijtje te zetten. Deze tips zijn uitstekend geschikt voor een fantastisch vrijgezellenfeest in Drenthe. Mis het dus niet en bekijk ze allemaal. 

Tips voor activiteiten

  • Allereerst trappen we af met de VETbike. Met die naam is genoeg gezegd, het is gewoon een VETTE activiteit. Het gaat om een toertocht op een stoere step met dikke banden. Het brute voertuig is elektrisch aangedreven. 
     
  • Help, we zijn opgesloten. Ja, dat gaat het komende uur waarschijnlijk niet veranderen. Of lukt het jullie wél om te ontsnappen uit onze escape room? Een spannend en leuk spel waarin de vrijgezel best het voortouw mag nemen. 
     

Nog veel meer vrijgezellenuitjes

Met de vijf tips hierboven heb je alvast wat inspiratie voor een vrijgezellenfeest in Drenthe. Misschien heb je zelfs aan deze tips nog niet genoeg. In dat geval wijzen we met plezier naar het volledige overzicht van de vrijgezellenuitjes. Hier zit zeker iets tussen. Voor alle soorten gezelschappen hebben we ideeën en daarom zijn jullie altijd welkom bij De Postwagen.

Complete dag uit

Een High Tea is een perfecte aanvulling op de activiteiten in jullie programma. Een smakelijk bolwerk van hapjes en drankjes wacht op jullie. Heel leuk en verleidelijk voor de liefhebbers van lekker eten. De Postwagen heeft meer te bieden dan dat. Bekijk bijvoorbeeld eens de opties rond het barbecueën en de buffetten. De 3 gangen buffet Farmhouse mag er ook zijn (aanrader).

Een smakelijk bolwerk van hapjes en drankjes wacht op jullie

Voor een spetterend vrijgezellenfeest in Drenthe zit je bij De Postwagen goed.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie