Vrijgezellenfeest Drenthe

Vrijgezellenfeest Drenthe

Het vrijgezellenfeest wordt maar één keer gevierd. Tenminste, normaal gesproken wel. Daarom mag dit uiteraard uitgebreid gevierd worden. Bij De Postwagen kunnen we je een handje helpen, door een aantal activiteiten op een rijtje te zetten. Deze tips zijn uitstekend geschikt voor een fantastisch vrijgezellenfeest in Drenthe. Mis het dus niet en bekijk ze allemaal. 

Sportief vrijgezellenfeest in Drenthe
Wat moet je regelen voor een vrijgezellenfeest?
Inspiratie vrijgezellenfeest voor vrouwen
Originele activiteiten voor een Bachelors Party
Hoe organiseer je een onvergetelijke vrijgezellenavond?
Complete vrijgezellendag bij De Postwagen

Sportief vrijgezellenfeest in Drenthe

Bij De Postwagen zijn jullie aan het juiste adres voor een actief vrijgezellenuitje. Diverse sportieve activiteiten maken deze dag compleet. Is de vrijgezel een sportief type of zou het diegene niet veel uit maken? Er zijn voldoende opties om uit te kiezen.

Naast een actieve middag is er ook ruimte om met elkaar te borrelen. De perfecte combinatie als je het aan ons vraagt... Maar waar kan je aan denken qua activiteiten? We hebben een aantal van onze sportieve activiteiten op een rijtje gezet. Mochten jullie nog meer opties willen doornemen, neem dan vooral een kijkje op onze website.

> Wil je de bruid of bruidegom nog even te grazen nemen? Dan kan je boogschieten op elkaar met Archery Tag. Door middel van speciale foam-tops doet dit (in tegenstelling tot paintballen) geen zeer wanneer je iemand raakt. Dit maakt het niet minder uitdagend. Wie is als eerste af?

> Een andere manier is het Militaire Dienstplichtspel. Dit is een super gave activiteit die om doorzettingsvermogen en teamwork vraagt. Deze opdrachten halen de oermens in jullie naar boven. De vrijgezel loopt natuurlijk voorop...

> Binnen de lijntjes kleuren mag ook hoor: lekker rondtoeren door de regio op de VETbike. Deze steps gaan hard en je maakt ook nog een mooie rondrit door de omgeving. Erg geschikt voor een sportief vrijgezellenfeest.

> Strike! Bowlen is altijd goed. Het is een gezellige activiteit. Over het algemeen kan iedereen Bowlen en wordt het erg gewaardeerd. Ook voor een vrijgezellenuitje is het een populaire activiteit.

Een actief vrijgezellenfeest is pas echt compleet met (speciaal)bier en lekkere hapjes. Borrelen in Posta Plaza is wat dat betreft een regelrechte aanrader ter introductie of ter afsluiting van elk vrijgezellenfeest.

Wanneer de voorkeur uit gaat naar een combinatie met avondeten zijn er op basis van de groepsgrootte ook diverse mogelijkheden. Bij een groot gezelschap kunnen jullie denken aan een Warm Koud Buffet. De Bulgaarse Ovensteen en de Indoor Barbecue zijn eveneens aanraders.

Wat moet je regelen voor een vrijgezellenfeest?

Ten eerste is het belangrijk om een datum te prikken. Het is een uitdaging om de groep samen te krijgen op één dag. Wellicht biedt een groepsapp al uitkomst. Of spreek een dag af om samen te zitten met het organisatiecomité. 

Jullie kunnen overleggen over een geschikte dag en datum. Zal het bijvoorbeeld in het weekend plaatsvinden of door de week?

Verder moeten jullie het budget bewaken. Bepaal het bedrag wat iedereen bereid is om uit te geven. Zorg ervoor dat je dit bedrag niet overschrijdt. Vooral consumpties kunnen het totaalbedrag al snel ophogen.

Je kan natuurlijk ook afspreken dat de consumpties voor eigen rekening zijn. Bij ons is er bijvoorbeeld ook een mogelijkheid voor consumptiemunten of een drankenarrangement.

Daarnaast is het altijd leuk om een thema te bedenken. Bijvoorbeeld Flower Power, een kleurenthema of een favoriet personage van de vrijgezel. Spreek met elkaar af dat iedereen rekening houdt met dit thema. Dit kan al door middel van kleding of accessoires. Zo zijn jullie goed herkenbaar als groep.

Zo zijn jullie goed herkenbaar als groep

Bovendien kunnen jullie ook nadenken over om de wensen van de bruid(egom) in jullie achterhoofd te houden. Wat zou hij/zij leuk vinden om te doen? En wat absoluut niet? Het is tenslotte de dag van de aanstaande.

Tot slot is de lijst met genodigden van belang. Wie gaan jullie uitnodigen namens de vrijgezel? Denk bijvoorbeeld aan familieleden, oude schoolvrienden of vrienden uit de jeugd van de vrijgezel. Overleg dit goed met elkaar. Wellicht vullen jullie de lijst in overleg aan.

Concluderend prikken jullie eerst een datum. Verder wordt er overlegd over het budget en eventueel een thema. Het is ook goed om de wensen van de vrijgezel te benaderen. Ook de lijst van genodigden moeten jullie met elkaar bespreken.

Wanneer jullie dit allemaal hebben besproken kunnen jullie de dag gaan invullen. Via onze website kunnen jullie een offerteaanvraag doen voor het programma. Wij helpen jullie graag verder met het inplannen van deze feestelijke dag.

Inspiratie vrijgezellenfeest voor vrouwen

Organiseer je een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Onze activiteiten zijn zowel geschikt voor dames als voor heren. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een vrijgezellenfeest voor vrouwen hebben wij een aantal tips voor jullie. Het is tijd om met de dames op pad te gaan! 

Met keuze uit diverse activiteiten gaat deze dag een groot succes worden. Denk aan onze Karaokeroom, de Wc-pottenrace, Lasergamen, Curling of Glow in the Dark Midgetgolf.

Er is altijd wel een activiteit die bij jullie gezelschap past. Nog even nazitten met een hapje en drankje? Geen probleem. Ook borrelen kan bij ons in Posta Plaza.

Daarnaast zij jullie voor het eten ook bij ons aan het juiste adres. Een High Tea is een perfecte aanvulling op de activiteiten in jullie programma. Een smakelijk bolwerk van hapjes en drankjes wacht op jullie.

Heel leuk en verleidelijk voor de liefhebbers van lekker eten. De Postwagen heeft meer te bieden dan dat. Bekijk bijvoorbeeld eens de opties rond het eten bij De Postwagen

Een smakelijk bolwerk van hapjes en drankjes wacht op jullie

Waar moet je verder op letten? Bedenk goed hoe jullie deze dag gaan invullen. Wel of geen opdrachten? Ken de bruid! Zou ze het waarderen om gekke opdrachten te doen gedurende de dag? Of maak je haar blij met een activiteitenprogramma zonder al te veel poespas? Overleg dit vooraf met het organisatiecomité. 

Verder is het belangrijk om te bedenken wie de bruid gaat ophalen of moet afleiden. Vaak is deze dag een verrassing voor de aanstaande bruid. Bedenk een complot om haar aandacht af te leiden en zorg er voor dat het eventuele kostuum al klaar ligt.

Het is ook leuk om 'bijzonder vervoer' te regelen. Bijvoorbeeld een limousine of partybus. Dit is natuurlijk afhankelijk van het budget.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met jullie mee. Maak vast een opzetje van het programma. We geven graag advies en vertellen waar je het beste op kan letten. Laat het feest maar beginnen!

 

Originele activiteiten voor een Bachelors Party

We hebben diverse tips voor originele activiteiten voor een Bachelors Party. Je wil natuurlijk de wow-factor overbrengen naar je groep. Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor een originele activiteit.

Onderstaand vinden jullie een aantal activiteiten uit ons aanbod. Op onze website vinden jullie nog meer inspiratie, mochten jullie alle opties willen bekijken. 

  • Allereerst trappen we af met de VETbike. Met die naam is genoeg gezegd, het is gewoon een VETTE activiteit. Het gaat om een toertocht op een stoere step met dikke banden. Het brute voertuig is elektrisch aangedreven. 
  • Help, we zijn opgesloten. Ja, dat gaat het komende uur waarschijnlijk niet veranderen. Of lukt het jullie wél om te ontsnappen uit onze Escape Room? Een spannend en leuk spel waarin de vrijgezel best het voortouw mag nemen. 
  •  De perfecte curl gooi je op onze unieke Curlingbaan. Wat zeg je, Curlen? Juist ja! Een unieke activiteit die vaak nog onbekend is. Wanneer je het spel eenmaal door hebt ben je niet meer te stoppen. Van Curlen wordt iedereen fanatiek.
  • Klaar voor de start? Af! Jullie gaan racen op een gemotoriseerde Wc-pot. In je linker hand hou je een Wc-borstel, terwijl je met je rechter hand gas geeft. Welk team verzamelt de meeste Wc-rollen voordat de ronde voorbij is? Een originele, (te) gekke activiteit voor een vrijgezellenfeest!

De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Het is verstandig om vooraf met het organisatiecomité bij elkaar te zitten. Prik een datum en blijf met elkaar communiceren.

Zodra er meer bekend is over het programma, zoals de activiteit en invulling voor het eten, kan de rest van de groep op de hoogte worden gesteld. Op deze manier gaat het ongetwijfeld een fantastische dag worden.

Hoe organiseer je een onvergetelijke vrijgezellenavond?

Het is zo ver. Jij hebt de taak als organisator voor het vrijgezellenfeest op je genomen. Een belangrijke rol, want iedereen verwacht nu wel wat van je. Geen stress, wij nemen deze zorg van je over. Met jarenlange ervaring weten we waar je op moet letten bij het organiseren van een vrijgezellenavond. Wie zit er bijvoorbeeld in het complot om de bruid/bruidegom af te leiden van deze dag?

Je wil natuurlijk een feest organiseren waar nog lang over na wordt gepraat. Zorg er voor dat deze dag in het teken staat van jouw vriend(in). Het is al spannend genoeg dat diegene gaat trouwen. Belangrijk is om er voor te zorgen dat alles geregeld.

Op deze manier kan de dag voor de vrijgezel onvergetelijk worden. Kies activiteiten uit die de bruid(egom) aanspreken. Of waarvan de groep denkt dat dit past bij jullie gezelschap.

Vervolgens bedenken jullie de rest van de invulling voor deze dag. Wordt het avondeten, een lunch of high tea? Er is altijd een mogelijkheid die bij jullie groep past. Bij een vrijgezellenfeest hoort ook gekkigheid. Denk aan een kostuum voor de vrijgezel, leuke assecoires of kleding met opdruk. Jullie zijn aan zet...

Bij een vrijgezellenfeest hoort ook gekkigheid

Kortom: er komt wel wat bij kijken wanneer je een vrijgezellenavond organiseert. Bespreek alle details goed met de groep. Zet de bruid(egom) in het zonnetje en neem alle zorgen weg. Op deze manier gaat het een onvergetelijke avond worden!

 

Complete vrijgezellendag bij De Postwagen

Willen jullie graag een complete vrijgezellendag organiseren op één locatie? Dat kan! Bij ons kan je een compleet programma samenstellen voor een vrijgezellendag. Je kan zelf een arrangement samenstellen op basis van jullie wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een definitieve reservering wanneer jullie er helemaal uit zijn. We denken graag met jullie mee.

Bij ons kan je onder andere terecht voor activiteiten gecombineerd met een maaltijd. Ook een borrelmoment doet het goed op een vrijgezellendag. Zo heb je het hele feest compleet op één plek. Zelfs blijven slapen is mogelijk voor groepen.

Wat is nou leuker dan een vrijgezellendag in combinatie met een overnachting? Blijven slapen is bij ons mogelijk in een unieke setting.

Overnachten in legerwagons

Het was een ontzettend leuke dag vol vermaak en lekker eten. De legerwagons lenen zich als slaapcabines en zijn aan elkaar gekoppeld met een gemeenschappelijke ruimte. Deze ruimte heeft een bar met tapinstallatie, een keuken en tal van andere faciliteiten.

Uiteindelijk wordt het behoorlijk laat en lonkt het bed. Je loopt zo de (intern gekoppelde) legerwagons binnen. Een unieke groepsaccommodatie. Onze groepsaccommodatie telt maar liefst 60 slaapplaatsen en is geschikt voor diverse groepsgroottes.

Met alle tips hierboven heb je alvast wat inspiratie voor een vrijgezellenfeest in Drenthe. Misschien heb je zelfs aan deze tips nog niet genoeg. In dat geval wijzen we met plezier naar het volledige overzicht van de vrijgezellenuitjes. Hier zit zeker iets tussen.

Voor alle soorten gezelschappen hebben we ideeën en daarom zijn jullie altijd welkom bij De Postwagen. De groepsgrootte maakt niet uit in dit geval. Voor grote en kleine groepen zijn er voldoende mogelijkheden.

Bereikbaarheid 

De Postwagen en Posta Plaza zijn goed bereikbaar. We zijn gevestigd in Tolbert, tussen Drachten en Groningen in. Ons evenementencentrum is zo ongeveer aan de A7 gevestigd. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn we goed te bereiken.

Wonen jullie in de buurt? Zelfs voor de fietsen hebben we voldoende ruimte.

Aangezien de locatie zo gunstig is, is het ook mogelijk om het vrijgezellenfeest te combineren met een bezoek aan de stad Groningen. Ook hier is veel te beleven voor vrijgezellenfeestjes.

Zo kunnen jullie bijvoorbeeld op stap gaan in de stad na het activiteitenprogramma bij De Postwagen. Bedenk vooraf of jullie met de taxi of het openbaar vervoer naar de stad gaan.

Parkeren is gratis en er is voldoende plek. Huren jullie een bus of bijvoorbeeld een limousine voor het vrijgezellenfeest? Geen enkel probleem. Ook touringcars kunnen bij ons terecht op de ruime parkeerplaats.

Veelgestelde vragen

Prik eerst een datum. Voer overleg over het budget en eventueel een thema. Ook de lijst van genodigden moeten jullie doornemen. Het is verstandig om de wensen van de vrijgezel te benaderen. Via onze website kunnen jullie een offerteaanvraag doen. Wij helpen jullie graag verder met het plannen van deze dag.

Er komt wel wat bij kijken wanneer je een vrijgezellenavond organiseert. Bespreek alle details met de groep. Zet de bruid(egom) in het zonnetje en neem alle zorgen weg. Het wordt een avond om nooit te vergeten!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum