Vrijgezellenfeest Friesland

Vrijgezellenfeest Friesland

Je hoeft niet met je handen in het haar te zitten. De Postwagen heeft de allerbeste oplossingen voor een vrijgezellenfeest in Friesland. Bij ons partycentrum kun je allerlei unieke activiteiten doen. Onze medewerkers maken in goed overleg een compleet programma voor je. Geef je wensen maar door en we regelen het. Benieuwd naar de activiteiten? Daar gaan we!

Activiteiten voor het vrijgezellenfeest: populaire vrijgezellenfeesten

Stap op de VETbike voor een ontspannend ritje in de omgeving. Ready to Marry en Alles mag vandaag zijn andere klassiekers onder de vrijgezellenfeesten, evenals Dames tegen de heren. Natuurlijk mogen we de Wedding Challenge niet vergeten. Daarnaast is The Ultimate Wedding Citygame een idee. Gewapend met een virtuele plattegrond doorkruizen jullie de 'city', op zoek naar aanwijzingen. Geen escape room, maar een compleet dorp als speelveld. 

5 andere tips

Klassiekers onder de vrijgezellenfeesten

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Friesland

Met partycentrum De Postwagen zijn jullie verzekerd van een onvergetelijk vrijgezellenfeest. We hebben een prachtige locatie op de rand van de provincie, in het grensgebied met Groningen en Drenthe. De centrale ligging, de vrije natuur en het schitterende pand nemen jullie mee in een sfeervolle setting vol plezier. Bekijk alle vrijgezellenuitjes om geen enkel idee te missen voor het vrijgezellenfeest in Friesland. 

Samen uit eten 

Ruik je het vlees van de barbecue al? Of is het de heerlijke geur van Het Farmhouse 3 gangen buffet? Uit eten is een feest bij De Postwagen, waar we een uitje met geluksmomentjes serveren. Dat begint al bij de menukaart van het restaurant, waar ook ruimte is voor vegetarische gerechten en een glutenvrij menu. Verder maakt de Bourgondische Lunch een goede indruk. Eet smakelijk!

Het vrijgezellenfeest in Friesland wordt een groot succes bij restaurant en partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's