Vrijgezellenfeest voor dames

Vrijgezellenfeest voor dames

Er gaat iemand trouwen, dus dat betekent maar één ding... Tijd voor een vrijgezellenfeestje voor de ladies. Met plezier voorzien wij jullie in een volledig programma met leuke activiteiten en lekker eten. Het is aan jullie. Laat de bruid de grappigste opdrachten uitvoeren of maak plezier bij een spel en een rondrit in de regio. Het wordt een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor dames.

Leuke activiteiten

Actief!

Zo gaan jullie bijvoorbeeld gezellig wandelen met de GPS-Tocht met Fotospel: dat wordt lachen. Een actievere vorm hiervan is de GPS Dropping. Het wordt al een beetje serieuzer met The Ultimate Wedding Citygame, een race tegen de tijd met het dorp als speelveld.

Hilarische spellen

Intussen stijgen zowel de sterke als de slappe humor naar een hoogtepunt bij de hilarische spellen van partycentrum De Postwagen. Denk eens aan Alles mag vandaag. Met zo'n titel weet je al dat er heel wat gaat gebeuren. Bij Ready to Marry is er ook genoeg uitdaging en dan hebben we nog niet eens Jongens tegen de Meisjes genoemd. Voor welk spel gaan jullie?

Mooie rondrit

De kaaslucht domineert nog na een stevig potje Ik hou van Holland. Intussen staan de VETbike klaar. Nu is het aan de bruid om haar stoerste kant te laten zien. Voorop in de stoet, vol gas het voorbeeld geven. Hopelijk rijdt ze de goede kant op. Gelukkig zijn jullie allemaal voorzien van een route. Haal haar maar in.

Zowel de sterke als de slappe humor stijgen naar een hoogtepunt bij de hilarische spellen

Uitjes en uit eten

Ons partycentrum heeft nog veel meer vrijgezellenuitjes. We kijken er naar uit om jullie te ontvangen bij partycentrum De Postwagen. Het vrijgezellenfeest voor dames wordt compleet met lekker eten. Bekijk de buffetten of de menukaart van het restaurant

Een geslaagd vrijgezellenfeest voor dames start bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie