Vrijgezellenfeest voor dames

Vrijgezellenfeest voor dames

Er gaat iemand trouwen, dus dat betekent maar één ding... Tijd voor een vrijgezellenfeestje voor de ladies. Met plezier voorzien wij jullie in een volledig programma met leuke activiteiten en lekker eten. Het is aan jullie. Laat de bruid de grappigste opdrachten uitvoeren of maak plezier bij een spel en een rondrit in de regio. Het wordt een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor dames.

Leuke activiteiten

Waarom zou je moeite doen om gekke opdrachten te verzinnen? Wij hebben dat werk al uit handen genomen.

Een bijzondere wandeling...

Zo gaan jullie bijvoorbeeld gezellig wandelen. Is dat nou gek? Wel als je je realiseert dat de bruid een ezel mee moet meenemen. Niet zomaar een ezel. Een koppige ezel. De iets mildere variant van deze wandeling is de GPS-Tocht met Fotospel: ook dat wordt lachen. Het wordt al een beetje serieuzer met The Ultimate Wedding Citygame, een race tegen de tijd met het dorp als speelveld.

Hilarische spellen

Intussen stijgen zowel de sterke als de slappe humor naar een hoogtepunt bij de hilarische spellen van partycentrum De Postwagen. Denk eens aan Alles mag vandaag. Met zo'n titel weet je al dat er heel wat gaat gebeuren. Bij Ready to Marry is er ook genoeg uitdaging en dan hebben we nog niet eens 't Gooische Vrouwenfeest genoemd. Voor welk spel gaan jullie?

Mooie rondrit

De kaaslucht domineert nog na een stevig potje Ik hou van Holland. Intussen staan de Solexen klaar. Nu is het aan de bruid om haar stoerste kant te laten zien. Voorop in de stoet, vol gas het voorbeeld geven. Hopelijk rijdt ze de goede kant op. Gelukkig zijn jullie allemaal voorzien van een route. Haal haar maar in. De lange leren jassen en de bijbehorende caps zorgen voor een prachtig schouwspel. 

Zowel de sterke als de slappe humor stijgen naar een hoogtepunt bij de hilarische spellen

Uitjes en uit eten

Ons partycentrum heeft nog veel meer vrijgezellenuitjes. We kijken er naar uit om jullie te ontvangen bij partycentrum De Postwagen. Het vrijgezellenfeest voor dames wordt compleet met lekker eten. Bekijk de buffetten of de menukaart van het restaurant

Een geslaagd vrijgezellenfeest voor dames start bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's