Vrijgezellenfeest activiteiten

Vrijgezellenfeest activiteiten

Bij een bruiloft hoort als traditie natuurlijk een vrijgezellenfeestje! Sluit uw vrijgezellenleventje op een grappige en gezellige manier af. Maak uw vrijgezellenfeest met het rijke aanbod aan activiteiten bij De Postwagen onvergetelijk!

Activiteiten voor uw vrijgezellenfeestje

Wat is er leuker dan op uw vrijgezellenfeestje heel hard te lachen zonder reden. Tijdens de lachsessie maakt u al uw lachspieren los en kunt u genieten van een grappige en vrolijke sfeer. Ook biedt De Postwagen verschillende spellen zoals Beat the Bachelor, Ik hou van Holland of Minute to win it waarin u kunt genieten van verschillende onderdelen en misschien wel de winst. Ook biedt De Postwagen u nog veel meer activiteiten om uw vrijgezellenfeest compleet te maken.

Nog meer leuke activiteiten

Ook kunt u bij De Postwagen heerlijk dineren. Zorg ervoor dat uw vrijgezellenfeest helemaal compleet is en sluit af met bijvoorbeeld het smulsteenmenu of reserveer de plaatgrill. Dit is leuk én lekker!

Wilt u het leukste, grappigste en gezelligste vrijgezellenfeest? Reserveer dan nu bij De Postwagen! Wij zorgen ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt voor u en uw genodigden!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's