Vegetarisch restaurant Groningen

Vegetarisch restaurant Groningen

Thuis ben je eenvoudig een vegetariër, je kunt bij het koken zelf overal rekening mee houden. Het wordt anders als je een avond uit eten gaat. Dan ben je afhankelijk van het aanbod van het restaurant. De Postwagen Groningen houdt rekening met vegetarische voorkeuren en heeft daarom verschillende vegetarische gerechten op een speciale menukaart staan. Daardoor kun je in een prachtig pand genieten van vegetarisch eten.

Lekker vegetarisch eten in Groningen

De Postwagen Groningen is niet per se een vegetarisch restaurant. Het is eerder een restaurant met een uitgebreide menukaart (met een speciale sectie voor vegetarische gerechten), waardoor er ook voor vegetariërs volop keus is. Niet voor niets weten vegetariërs De Postwagen veelvuldig te vinden. Doorslaggevend daarin is het idee van een stijlvol en sfeervol restaurant met gezond eten.

Een stijlvol en sfeervol restaurant met gezond eten

Biologische producten uit de streek

Dit restaurant heeft een grote voorkeur voor het werken met biologische producten uit de streek. Dat lukt natuurlijk niet altijd optimaal en heel soms moeten we uitwijken, maar in het algemeen streven we naar samenwerking met lokale partners en het steunen van de regio. Eerlijk eten uit de streek, daar houden we van.

Eerlijk eten uit de streek, daar houden we van

Vriendelijk personeel

Lekker vegetarisch eten is één ding, maar het liefst voel je je ook op je gemak. Daarom is het prettig dat het vriendelijke personeel van De Postwagen geen gekke vragen kent. Bij het reserveren van een tafel kun je vooraf eventuele verzoeken of opmerkingen al doorgeven. Zo staan wij en jij straks sowieso niet voor een verrassing. Uiteraard staan we altijd nog open voor wensen die ter plekke worden doorgegeven.

Bereikbaarheid

De Postwagen Groningen ligt op de rand van de provincie in het vredige dorpje Tolbert en is uitstekend bereikbaar door de centrale ligging (vlakbij Friesland en Drenthe) nabij de A7 (op een paar minuten rijden). Parkeren is er gratis.

Voor een vegetarisch-vriendelijk restaurant in Groningen kom je naar De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie