Uitstapjes in het Westerkwartier

Uitstapjes in het Westerkwartier

Al eeuwen is de Hoofdstraat in Tolbert het algemene vertrekpunt voor de leukste uitstapjes in het Westerkwartier. Geen wonder: op nummer 53 is partycentrum De Postwagen gevestigd. Vanaf daar starten rondritten, wandelingen en spelshows. Op locatie en in de omgeving is er van alles te beleven. Kom genieten in het Westerkwartier! 

Toeren door de omgeving (3 tips)

Bij De Postwagen beginnen mooie toertochten. Verken de regio met een Solex, VETbike of Moonwalker. Aan jullie de keus. De ritten zijn voornamelijk ontspannend. Dat is zo bij de 'rijwielen-met-hulpmotor' (Nostalgie op de Solex) en bij de elektrisch aangedreven VETbike. De Moonwalker is ook ontspannend en elektrisch aangedreven. Toch heeft dit voertuig een actief karakter, dankzij de inventieve loopband.

Wandelen in het Westerkwartier (met spel)

Er gaat niets boven (een mooie wandeling in de provincie) Groningen. Het grensgebied bij Drenthe en Friesland nodigt wel uit om te lopen. Wij voorzien de uitstapjes in het Westerkwartier van leuke spellen, zodat de wandeling extra bijzonder wordt. Denk aan de GPS-Tocht met Fotospel en The Blacklist Citygame (een moderne speurtocht).

Spelshows vol spektakel (5 aanraders)

Bij uitstapjes in het Westerkwartier hoef je niet per se kilometers te maken. De verrassende activiteiten in en om partycentrum De Postwagen zorgen voor genoeg spektakel. Ik hou van Holland bijvoorbeeld, of Jongens tegen de meisjes. Naast deze populaire spelshows hebben we nog drie aantrekkelijke mogelijkheden:

Verrassende activiteiten

Over De Postwagen 

De Postwagen is een restaurant, congrescentrum en partycentrum in één. Kleine en grote groepen komen hier voor vermakelijke uitstapjes in het Westerkwartier. Er zijn talloze uitjes. Die uitstapjes zijn uitstekend te combineren met een diner, een barbecue of een buffet. Voor origineel vervoer van en naar De Postwagen is de huifkar een goed idee. 

Voor prettige uitstapjes in het Westerkwartier ga je naar partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren