Groepsuitje Groningen

Groepsuitje Groningen

De leukste dag van het jaar begint met het leukste groepsuitje in Groningen. Overal in het land zijn er mogelijkheden om groepsuitjes te organiseren, maar de stadsslogan is ook van toepassing op onze provincie: er gaat niets boven Groningen

Originele activiteiten tijdens jullie groepsuitje

Je kunt het wel aan partycentrum De Postwagen overlaten om originele groepsuitjes vorm te geven. We organiseren talloze activiteiten voor kleine, grote en megagrote groepen. Hierbij beloven we een mooie locatie, een veelzijdig aanbod en heerlijk eten.

Populaire uitjes

Onze gasten zijn dol op de rondritten in de regio. Ze verkennen de omgeving met een Moonwalker, VETbike of Solex. Andere bezoekers geven de voorkeur aan de escape room of ze combineren deze activiteiten voor het groepsuitje in Groningen. Deze combinatie leidt dan tot een afwisselend en vermakelijk programma, waar vaak ook nog een spelshow in zit (Ik hou van Holland bijvoorbeeld). 

Een afwisselend en vermakelijk programma 

Ga voor een compleet groepsuitje in Groningen

Een lekkere lunch of diner is simpelweg perfect als start, pauzemoment of afsluiter van het programma. Wat dit eten betreft zijn er meer opties dan puur de menukaart van het restaurant. Zo is het mogelijk om gezellig met z'n allen aan te schuiven voor de Indoor Barbecue: in de winter én in de zomer (doorloop naar terras buiten). Ook de Bulgaarse Smulsteen is een gaaf idee. 

Goed bereikbaar

Via de snelweg (A7, afrit 33/34) en met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Na je rit over de A7 is het nog maar een paar minuten naar De Postwagen Tolbert. Vanaf de bushalte (Auwemalaan) is het nog zo'n vijf minuutjes lopen. Tolbert ligt centraal in Noord-Nederland, waardoor je vanuit Friesland en Drenthe snel in de buurt bent. 

Ook de Bulgaarse Smulsteen is een gaaf idee

De Postwagen: hét partycentrum voor het leukste groepsuitje in Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's