Uitstapje Friesland

Uitstapje Friesland

Je hebt zin in een uitstapje in Friesland, maar je weet misschien nog niet wat je het beste kunt gaan doen. Partycentrum De Postwagen heeft diverse ideeën voor leuke uitstapjes geselecteerd. Zo helpen we je op weg naar een mooi dagje uit met je vrienden, collega's of familieleden.

Uitstapje en activiteit in één

Traditioneel is Friesland het decor en domein van wandelaars en fietsers, maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om de omgeving te verkennen: doe de lange leren jas aan en zet de leren pothelm op, want de solex staat voor je klaar. Of geef je toch de voorkeur aan de magische Moonwalker? Bij De Postwagen is een uitstapje ook direct een (vermakelijke) activiteit.

Doe de lange leren jas aan en zet de leren pothelm op

Een paar voorbeelden van populaire uitstapjes

 • VETbike
  Stoere stepjes die geen geluid maken. Reis over het platteland op deze elektrische voertuigen en vergeet niet de juiste route te volgen. Je ontvangt vooraf een route met herkenningspunten, zodat je eenvoudig de weg kunt vinden. Je kunt onderweg − als je dat wilt − schapendrijven.
   
 • Citygame
  Vergeet de escape room. Bij een citygame wordt heel de 'stad' (in dit geval Tolbert) je speelveld. Speur naar speciale voorwerpen en los raadsels op. De citgame is er vooralsnog in twee varianten, The Blacklist (een moord oplossen) en The Ultimate Wedding (een bruiloft redden).

Er zijn nog veel meer uitjes waar je uit kunt kiezen.

Compleet dagje uit

Maak van het uitstapje een compleet dagje uit door na de activiteit lekker uit eten te gaan. Van een Luxe High Wine tot een Bulgaarse Smulsteen, de opties voor het eten zijn eindeloos. Onze gasten zijn met name dol op de buffetten en de mogelijkheden voor het barbecueën. Ook het keuzemenu voor groepen is geliefd.

Het leukste uitstapje van Friesland boek je bij Partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's