Actief dagje uit Friesland

Actief dagje uit Friesland

Verzamel vrienden, collega's of de familie voor een actief dagje uit in Friesland. Het organiseren van een leuk dagje uit is een makkie dankzij partycentrum De Postwagen. We bieden een volledig verzorgde dag met aantrekkelijke activiteiten en lekker eten en drinken. 

Dagje weg (5 tips)

Even een dagje weg. Dat kan op verschillende elektrisch aangedreven voertuigen. Denk hierbij aan de (1) VETbike (een stoere step met extra dikke banden) of de (2) Moonwalker. Het laatstgenoemde voertuig is wel heel bijzonder: je helpt de aandrijving een handje via de geïntegreerde loopband. Zo kom je met een ontspannen wandeltempo toch behoorlijk op snelheid. Zeker het proberen waard.

(3) Archery Tag (boogschieten op elkaar) en het (4) Militaire Dienstplichtspel zijn andere activiteiten die uitstekend geschikt zijn voor een actief dagje uit in Friesland. We hebben nog een vijfde tip in de aanbieding: (5) Sterrenslag, een actief en hilarisch spel met allerlei verschillende onderdelen. Leuk voor de afwisseling en extra uitdagend voor competitief ingestelde deelnemers. 

Je helpt de aandrijving een handje via de geïntegreerde loopband

Nog meer activiteiten in Friesland 

Uiteraard hebben we nog veel meer verrassende activiteiten bij en om ons partycentrum, bekijk alle uitjes. Proef daarbij onder andere van onvervalste bromfietsromantiek (Nostalgie op de Solex) en buitengewone 'dates' (Daten met struisvogels). Iets minder actief dan de voorgaande tips, maar alsnog hartstikke leuk. En grappig! 

Eten en drinken

Wie echt actief bezig is, krijgt vroeg of laat trek. Dan is het bijzonder prettig als er een driegangendiner lonkt in het restaurant, vooral als je de menukaart verkent. Daar staan overigens ook vegetarische gerechten op. Het kan zijn dat je geen gluten mag hebben, dan biedt het Glutenvrij menu uitkomst. Oh ja, laten we barbecueën niet vergeten als optie. Of de buffetten: heerlijk!

Een gezellig en actief dagje uit in Friesland organiseer je bij De Postwagen.

 
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172