Uitje met familie

Uitje met familie

Een uitje met de familie is altijd een goed idee. Nu nog een goede invulling vinden. Er zijn zoveel uitjes. Activiteitencentrum De Postwagen biedt een dag vol humor, gezelligheid en plezier. Dankzij een groot aanbod van gevarieerde activiteiten is er altijd een handige invulling mogelijk − waar iedereen blij van wordt. 

Activiteiten

Kijk dus goed naar de samenstelling van je groep en welke activiteiten geschikt zijn. Een pubquiz (superleuk overigens) is bijvoorbeeld een totaal andere activiteit dan de escape room. En daten met struisvogels (echt waar) wijkt weer af van de VETbike en de Moonwalker − wat een gave dingen. Waar je ook voor kiest: het wordt een heerlijke dag.

Het wordt een heerlijke dag

3 populaire ideeën voor een uitje met de familie

Misschien weet je nog niet wat je wilt. We kunnen je alvast een beetje op weg helpen met 3 populaire ideeën voor een uitje met de familie.

  • We trappen af met Ik hou van Holland, een geniaal gezelschapsspel. Je kunt het spel doen met je familieleden. Zeker weten dat het een vrolijke bedoening wordt.
  • Een ander idee is het verkennen van de fraaie omgeving. De Postwagen ligt centraal tussen Groningen, Drenthe en Friesland. Vanuit Tolbert ga je op pad met de solex en scheur je vol nostalgie door het platteland. Voor de mensen die liever lopen: we hebben The Blacklist Citygame in de aanbieding voor wat extra uitdaging.
  • Tot slot is Ontmasker de Mol populair. Deze spannende strijd zet de verhoudingen in de familie op scherp: wie is de saboteur? 

Uit eten met je familie

Voor grandioos vermaak tijdens een heerlijk viergangendiner kun je reserveren voor het Theaterdiner. Het is de absolute aanrader voor uit eten met je familie. Uiteraard zijn er ook genoeg aantrekkelijke alternatieven. Het Farmhouse 3 gangen buffet is daar één van, net als de Indoor Barbecue. Daarnaast kun je 'gewoon' online een tafel reserveren in het restaurant (om van de kaart te eten). De menukaart heeft voor iedereen wat lekkers. Wat je verder nog in overweging kunt nemen is een ander buffet in de zalen. De Postwagen staat bekend om de beste buffetten van de regio.

Bereikbaarheid

Restaurant en activiteitencentrum De Postwagen is uitstekend bereikbaar. Het gebouwencomplex ligt op enkele minuten rijden van de snelweg (A7, afrit 33 of 34) en ook via openbaar vervoer ben je er zo. Er is een bushalte op een paar minuten lopen van het prachtige pand. Voor de automobilisten: parkeren is gratis en de plekken zijn groot genoeg.

We zorgen ervoor dat het uitje met de familie helemaal compleet is en dat het een onvergetelijke dag wordt.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's