Uitje met collega's

Uitje met collega's

Erop uit met collega's? Maar heeft u geen idee wat u moet gaan doen? De Postwagen helpt u graag met het organiseren van een leuk uitje. Zo kunt u onder andere kiezen uit een sportief en actief uitje of voor iets met veel spanning of plezier. Een teamuitje zorgt altijd voor een leuke sfeer op het werk.

Een fijn uitje met collega's en leuke activiteiten

De Postwagen heeft diverse leuke activiteiten in de aanbieding. Hieronder enkele voorbeelden voor uw uitje met collega's:

De Postwagen heeft u nog veel meer leuke activiteiten te bieden, kijk hiervoor bij activiteiten.

Maak uw uitje compleet

Een uitje met collega's is niet compleet zonder een heerlijk diner of lekkere lunch. Kijk bij Eten. Wat uw wensen ook zijn, het is mogelijk bij De Postwagen!

Eigen samengesteld uitje

Wilt u graag een uitje met collega's dat compleet op uw eigen wensen is afgestemd? Heeft u zelf ideeën voor activiteiten of wilt u verschillende activiteiten combineren, laat het ons weten. Wij helpen u graag!

Voor een onvergetelijke uitje met collega's zit u hier goed!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172