Uitje Groningen

Uitje Groningen

Vanuit heel Nederland komen groepen naar De Postwagen in Groningen om een uniek uitje te beleven. Het partycentrum in het Groningse Tolbert is een vertrouwd adres voor activiteiten. Of het nou gaat om een familiedag of om een personeelsfeestje, De Postwagen regelt het. Een drietal leuke voorbeelden van onze uitjes hebben we hieronder voor je uitgelicht.

Uitje met unieke activiteit

Escape room
Corruptie in Het Wilde Noorden, waar de tramlijn in 1913 wordt misbruikt voor en door smokkelaars. De vuile sheriff Dirty Derk profiteert ervan en heeft geen zin in saboteurs. Je groepsgenoten en jij worden beschouwd als vijanden en daarom eindigen jullie in de cel. Er is maar één ontsnappingspoging mogelijk en daarvoor hebben jullie zestig minuten. Welkom bij de Race to Escape.

Loopbandfiets
Als je denkt aan een loopband, dan denk je waarschijnlijk aan zo'n ding in de sportschool. Lopen zonder een meter vooruit te komen. Wat nou als je wél meters maakt? Bij de Moonwalker ga je met minimale inspanning retesnel. Dit is een unieke fiets, die wordt aangedreven door de loopband waar je (rustig) op loopt. Een bijzondere belevenis die je zeker eens moet meemaken. Want wie verzint dat nou, Groningen verkennen op een 'loopbandfiets'?

Solex
Nostalgie op de Solex. Een perfect uitje voor vrienden, familie of collega's. Je hebt de optie om volledig in stijl te gaan, met een lange leren jas en een leren pothelm. Er zijn prachtige routes beschikbaar. Je kunt kiezen uit een tocht van 75 minuten en een tocht van 120 minuten. Deze tijdsduur is een indicatie, gebaseerd op gemiddelden. In de praktijk kan het dus net iets afwijken. Hoe dan ook heb je meer dan genoeg tijd om te genieten van een mooie solextocht.

Er is maar één ontsnappingspoging mogelijk

Compleet uitje in Groningen

Maak je uitje compleet door meerdere activiteiten te combineren en lekker uit eten te gaan. De Postwagen staat bekend om de uitgebreide menukaart, met heerlijke hoofdgerechten voor vlees- en visliefhebbers. Uiteraard hebben we ook vegetarische gerechten en zijn er opties om glutenvrij te eten. Verder zijn de High tea, High beer en High wine populair en laten we de buffetten en het barbecueën vooral niet vergeten. 

Het leukste uitje in Groningen beleef je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's