Uit eten Drenthe

Uit eten Drenthe

Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om lekker uit eten te gaan. Omdat het leuk en gezellig is. Omdat jij 't hebt verdiend. Of om iets te vieren met een collega, vriend(in) of familielid. Wat je ook bedenkt, je bent welkom bij De Postwagen Drenthe. Een mooi restaurant met smakelijke opties voor alle gelegenheden. 

Goedkoop uit eten in Drenthe

De Postwagen is al meerdere eeuwen (sinds 1780) een begrip in de regio. De naam op de gevel is in die tijd wel eens veranderd, maar de filosofie hield altijd stand: geluksmomentjes serveren aan gasten. Wat ook overeind bleef: de betaalbaarheid. Je kunt hier in Drenthe nog (relatief) goedkoop uit eten. De gerechten zijn intussen wel van topkwaliteit. 

  • gastvrijheid 
  • betaalbaarheid
  • topkwaliteit

Door deze drie pijlers komen gasten regelmatig terug naar ons restaurant, bijvoorbeeld voor het Maandmenu of een ander alternatief: een High tea, High beer of High wine. Er is namelijk veel keus naast de 'normale' menukaart. Zo hebben we een vegetarisch menu en een glutenvrij menu. Ook is er de mogelijkheid om te barbecueën of om iets van Bulgarije te beleven

De gerechten zijn intussen van topkwaliteit. 

Heerlijk uit eten als stel of met een groep

Het pand van De Postwagen heeft meerdere (sfeervolle) eetzalen. Je kunt hier heerlijk uit eten als stel of met een groep. We zorgen voor een aangename indeling van de zalen en de tafels. Hierdoor is uit eten in Drenthe een intieme of juist een grootse ervaring.

  • Romantisch met z'n tweetjes uit eten in de prachtige hoofdzaal is prima mogelijk (heel goed zelfs).
  • Bij een bedrijfsfeest of familiefeest wordt (afhankelijk van de groepsgrootte) een eigen eetzaal toegewezen.
  • Alle zalen van De Postwagen bieden uitstraling en gezelligheid. 

Lunchen in Drenthe

Ons restaurant is elke dag in de week geopend vanaf 11.00 uur. Dat houdt in dat we meer bieden dan enkel een diner. Je kunt bij ons uitstekend terecht om lekker te lunchen met kennissen, vrienden of collega's. De koks verwennen je smaaksensoren door gebruik te maken van verse ingrediënten uit de regio. Kies voor een lunch van de kaart of ga voor het lunch buffet

Uit eten combineren met een leuk uitje

Uit eten gaan valt goed combineren met een leuk of grappig uitje. Denk aan een ouderwetse Solextocht door Drenthe, het bekende Ontmasker de Mol of de escape room. Er zijn meer dan genoeg activiteiten voor een vermakelijk programma. Een uitje met geluksmomentjes. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's