Teamuitje Groningen

Teamuitje Groningen

Is het dit jaar jouw taak om voor een leuk en actief teamuitje in Groningen te zorgen? Gelukkig heb je uitjeslocatie De Postwagen gevonden! Ontspannen of actief, voor een paar uur of voor meerdere dagen, bijna alles is mogelijk. Bij ons kan je namelijk terecht voor de leukste activiteiten in combinatie met het lekkerste eten. Met De Postwagen biedt Groningen je de perfecte locatie voor een onvergetelijk teamuitje.

Actief teamuitje in Groningen
Wat zijn populaire activiteiten voor een teamuitje?
Bedrijfsfeest inclusief eten en drinken
Teambuilding activiteiten: 5 tips
Afdelingsuitje met overnachting
Hoe verzorg je een compleet teamuitje in Groningen?
Populaire ideeën voor een personeelsfeest

Actief teamuitje in Groningen

Het is een goed idee om er met het team eens op uit te gaan. Centraal in Noord Nederland vinden jullie De Postwagen, net gelegen in de provincie Groningen. Een ideale locatie voor een actief bedrijfsuitje. Onze locatie biedt diverse mogelijkheden op het gebied van eten, drinken en activiteiten.

Voor een actief bedrijfsfeestje zijn jullie aan het juiste adres. Natuurlijk kunnen jullie 's avonds helemaal uit je dak gaan op een spetterend bedrijfsfeest, maar misschien willen jullie van tevoren nog wel even lekker actief bezig zijn. Daarvoor biedt De Postwagen voldoende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Bowlen in stijl - Bij De Postwagen is het niet zo maar Bowlen, maar Bowlen in stijl. Door de stijlvolle uitstraling van de Bowlingbanen is de sfeer erg prettig. Ga de strijd aan met je collega's. Tussen het gooien door kunnen jullie lekker relaxen op de Chesterfield-achtige banken. In de tussentijd kunnen jullie natuurlijk drankjes en eventueel borrelhapjes bestellen.

 • GPS-Dropping - Deze uitdagende en actieve activiteit zal de sportieve geest in jullie naar boven halen. Met de huifkar worden jullie op een onbekende locatie 'gedropt'. Nu moeten jullie met behulp van de GPS de weg terug zien te vinden naar het startpunt. Welk groepje komt als eerste aan? Samenwerken is een belangrijk onderdeel van deze activiteit.

 • Toeren op de VET-bike - Met de VET-bike bereiken jullie een hoge snelheid terwijl je geniet van het uitzicht van het Westerkwartier. Stap op deze stoere zwarte steps en let onderweg op de route. Deze route zit door middel van een klembordje vast op het stuur. Na deze tocht is het uiteraard mogelijk om na te genieten met een hapje en een drankje.
   
 • De WC-pottenrace - De Wc-pottenrace is een super leuke invulling voor een actief bedrijfsuitje. Daag je collega's uit voor deze spectaculaire race. De groep wordt in teams verdeeld en iedereen krijgt een badjas aan. Dan kan de race beginnen! Onze spelleider telt de punten en houdt de tijd bij. Wie verzamelt de meeste Wc-rolletjes?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een actief en sportief uitje, maar er is meer mogelijk. Neem eens een kijkje op onze website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen jullie graag bij het organiseren van een bedrijfsuitje.

Teamuitje Groningen

Wat zijn populaire activiteiten voor een teamuitje?

Overtref het personeelsuitje van de vorige keer en ga voor een volledig dagprogramma. Of hou het bescheiden en duik (bijvoorbeeld) enkel de escape room in. Naast een uitgebreide vrijdagmiddagborrel kunnen jullie ook bij ons terecht voor een volledig activiteitenprogramma. We hebben onze populaire activiteiten voor een teamuitje op een rijtje gezet:

 • Lasergamen
 • De Alleskunner
 • Glowgolfen
 • Curlen 
 • Bowlen

Naast een klassieke activiteit als Bowlen, maken Curlen en Glow in the Dark Midgetgolf ook een opmars. Dit zijn vaak activiteiten die je collega's nog niet eerder hebben gedaan. Dit maakt het teamuitje uitdagend en uniek. Verder is De Alleskunner een geschikte spelshow voor de grotere groepen. Een spannende activiteit waar jullie met het hele team aan mee kunnen doen. Wie kan écht alles?

Wanneer jullie op zoek zijn naar een actieve activiteit, dan is Lasergamen geschikt. Deze nieuwe activiteit wint populariteit bij onze activiteitenarena Posta7. Ook voor teambuilding is Lasergamen een goede activiteit. Je werkt samen met collega's waar je normaal gesproken misschien niet mee werkt. De indeling van de teams kunnen jullie zelf verzorgen of door ons laten doen. Zo ontstaan er verrassende combinaties.

Locatie 

Je bent in no time bij ons. Vanuit Heerenveen. Vanuit Assen. Vanuit Surhuisterveen. Het maakt niet uit. De Postwagen ligt centraal in Noord-Nederland. In de buurt van de snelweg (op een paar minuten rijden). Met de A7 min of meer in de achtertuin, is het prettig rijden naar ons pand. Bovendien is er een grote (gratis) parkeergelegenheid, die ruimte biedt aan talloze auto's. 

Daarnaast komen er gerust stelletjes en vriendengroepen. Het personeel van De Postwagen is er namelijk op gericht om voor elke groepsgrootte en voor elke gelegenheid een passend programma en een goede zaal te selecteren. Iedereen voelt zich daardoor thuis in en om ons partycentrum. 

Bedrijfsfeest inclusief eten en drinken

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest kunnen jullie bij ons terecht voor diverse activiteiten. Naast ons activiteitenaanbod hebben we ook meerdere mogelijkheden voor eten en drinken. Voor elk type bedrijfsfeest hebben we een geschikte oplossing.

Van actief bezig zijn krijg je honger! Daarom zijn er natuurlijk ook talloze mogelijkheden op het gebied van eten en drinken bij De Postwagen. Gezellig met alle collega's een indoor barbecue? Of liever een uitgebreid buffet? Een lunch is eventueel ook mogelijk.

Er is niets aantrekkelijker dan lekker eten na afloop van het teamuitje. Dat kan met een serie heerlijke hapjes in combinatie met drankjes. Tot slot moeten we zeker even wijzen naar de Indoor Barbecue en het Warm Koud Buffet.

Teamuitje Groningen Warm Koud buffet

 • Lunch of High Tea

Overdag zijn er mogelijkheden voor een lunchbuffet of high tea. Jullie teamuitje zal hier extra feestelijk van worden. Ook na afloop van een vergadering is het mogelijk om te genieten van een lunchbuffet. Voor een high tea trekken wij langer de tijd uit. Hier kan je gezellig tafelen en kletsen met collega's.

 • Buffet of BBQ

Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij de mogelijkheid voor een buffet of indoor BBQ. Er zijn drie varianten binnen deze buffetten en deze kunnen worden uitgebreid met een dessertbuffet. Voor ieder wat wils!

 • Bulgaarse Ovensteen

Bij dit nieuwe concept staat gezellig tafelen centraal. Geniet van diverse gerechten die op een warme Ovensteen op tafel worden gepresenteerd. Bij de Ovensteen horen ook voorgerechten en een nagerecht. Geschikt voor diverse groepsgroottes.

 • Hapjes en drankjes

Bij elk bedrijfsfeestje zijn er meerdere opties voor hapjes en drankjes. Bij hapjes kunnen jullie denken aan diverse hapjesarrangementen. Voor de drankjes zijn er ook meerdere mogelijkheden. Dit zijn heerlijke hapjes in combinatie met dorstlessende dranken. We denken graag met jullie mee.

Met eventuele dieetwensen of vegetarische deelnemers kunnen wij rekening houden. Dit is geen probleem. Het is wel handig om dit van te voren aan te geven. Onze keuken houdt hier graag rekening mee.

Heerlijke hapjes in combinatie met dorstlessende dranken

De zalen voor deze gelegenheden zijn allemaal stijlvol. Elke zaal heeft klasse en/of karakter, waarbij het sfeerbeeld wisselt tussen chique en landelijk. Bekijk de fotogalerij voor een eerste impressie. Liever de zalen in het echt bekijken? Kom gerust eens langs voor een kennismaking. Plan dan wel even van tevoren een afspraak in met onze medewerkers. We leiden je graag rond. 

 

Teambuilding activiteiten: 5 tips

Je wilt niet elk jaar dezelfde activiteiten ondernemen tijdens het personeelsuitje. Het mag ook wel eens anders. Gelukkig heb je bij De Postwagen veel keus. Spelshows, rondritten en activiteiten met dieren: reken maar dat het dit jaar een uniek personeelsuitje wordt. Onze uitjeslocatie biedt de beste gelegenheid voor een perfect personeelsuitje in Groningen. Onderstaand vijf tips voor een teambuilding activiteit:

1. Teambuilding Tournament > Diverse outdoor activiteiten

2. Escaperoom > Ontsnap het snelst binnen 60 minuten

3. Curling > Speel de steen naar 'het huis'

4. Ik Hou Van Holland > Gezellige spelshow met verschillende rondes

5. Jail Challenge > 17 verschillende cellen met minigames

Bij alle bovengenoemde activiteiten staat teambuilding centraal. Wanneer dit belangrijk is voor jullie bij het organiseren van een teamuitje bieden deze activiteiten inspiratie. Jullie worden bij al deze activiteiten in groepjes verdeeld. Vervolgens is het bedoeling dat door middel van samenwerken jullie de meeste punten behalen. 

Teamuitje Groningen Jail Challenge

 

Afdelingsuitje met overnachting

Voor een afdelingsuitje waarbij jullie echt willen uitpakken hebben we een unieke mogelijkheid om te overnachten. Dit kan in onze 'mobiel loges' in de vorm van legerwagens. Zeg nou zelf: logeren in legerwagons, dat is weer eens wat anders. Rondom de gemeenschappelijke ruimte staan tien legerwagons opgesteld, allemaal intern verbonden (dus je hoeft niet per se naar buiten).

Met deze grappige groepsaccommodatie weet je zeker dat het laat mag worden. Je loopt enkel het risico dat het teamuitje legendarisch wordt in plaats van 'alleen maar' leuk.

Legendarisch in plaats van 'alleen maar' leuk

Onze groepsaccommodatie biedt plek voor 60 personen om te overnachten. Ideaal na een bedrijfsfeest. Je hoeft namelijk geen vervoer meer naar huis te regelen. De accommodatie beschikt over een eigen bar en keuken. Het eten en drinken mogen jullie hier zelf regelen. 

Buiten is er voldoende zitgelegenheid en er is ruimte om de auto's te parkeren. Ook is er een volleybalveldje aanwezig.  

Zin in een volledig verzorgd themafeest? Dit organiseren we in één van onze feestzalen. Hier worden de bediening, hapjes en drankjes door ons geregeld. Na afloop kunnen jullie terecht in de groepsaccommodatie.

 

Hoe verzorg je een compleet teamuitje in Groningen?

Het is tijd voor een activiteit waar je collega's nog lang over na zullen praten. Centraal gelegen in Noord Nederland vinden jullie uitjeslocatie De Postwagen. Hier zijn veel mogelijkheden en is er een bedrijfsfeest voor elk bedrijf. Bij ons kan je terecht voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje. We denken graag mee met jullie wensen. Het is van belang om het doel van jullie bedrijfsuitje in gedachten te houden. Gaat het om teambuilding, een zakelijke bespreking, alleen activiteiten of een combinatie hiervan? Bij De Postwagen hebben jullie al deze mogelijkheden op één locatie. Wij denken graag met jullie mee bij het inplannen van het bedrijfsuitje.

Vergaderarrangementen

Organiseer je een bedrijfsuitje maar willen jullie vooraf vergaderen? Geen probleem. Bij De Postwagen kunnen jullie ook terecht voor een vergaderarrangement. Er zijn meerdere zalen beschikbaar. Het aanbod van zalen is divers. Zowel kleine als grote bedrijven kloppen bij ons aan voor een bedrijfsevenement in Groningen. Het gaat dan bijvoorbeeld om ruimtes voor cursussen en trainingen of congressen en seminars.

Daarnaast doen bedrijven een beroep op onze zalen voor hun beurzen en exposities. Verder worden onze kleinere zalen gebruikt voor de vergaderingen. Afhankelijk van de tijd die jullie nodig zijn, hebben wij diverse vergaderarrangementen. Er zijn ook voldoende faciliteiten voor een vergadering. Denk aan een beamer met scherm, flipovers, koffie en thee of een draadloze microfoon. Er is veel mogelijk op basis van jullie wensen.

Teamuitje Groningen vergaderarrangement

Met een vergaderbreak kunnen jullie er even tussenuit. Denk hierbij aan een activiteit zoals Bowlen om de dag mee af te sluiten. Zo heb je een compleet plaatje met een vergadering en een leuke actieve afsluiter. Ook een afsluitende borrel is mogelijk. Evenals een Warm Koud Buffet of Indoor BBQ. Bekijk alle opties bij eten bij De Postwagen.

Alles op één locatie

Voor zowel activiteiten, vergaderingen, eten en drinken, teambuilding en actieve uitje kunnen jullie bij ons terecht. Er is voldoende parkeergelegenheid en voor elke groepsgrootte is er een geschikte ruimte beschikbaar. De activiteiten vinden in een ander gebouw plaats dan de vergadering. Dit zorgt voor een welverdiende 'vergaderbreak'. Het is een voordeel dat alles op één locatie aanwezig is. Verzamel je collega's voor een compleet teamuitje.

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje is het van belang om het doel van deze dag in je achterhoofd te houden. Gaat het om teambuilding of puur om een gezellige activiteit? Het is natuurlijk ook mogelijk dat jullie vooraf willen vergaderen. Een combinatie tussen een zakelijk en actief bedrijfsuitje is mogelijk bij De Postwagen.

 

Populaire ideeën voor een personeelsfeest

Kom met z'n allen genieten in Groningen. Dit zijn opties voor teamuitjes bij Posta7, achter De Postwagen. Kies je voor De Postwagen, dan kies je voor een leuke dag met het hele gezelschap. We zetten de vijf mogelijke teamuitjes op een rij:

 • Glowgolfen > Dit is niet zo maar golf, dit is glow in the dark minigolf! En dat in junglethema. Een activiteit dat geschikt is voor alle leeftijden en groepssamenstellingen. Verras je collega's met dit spectaculaire parcours. 
 • Themafeest > Een volledig verzorgd themafeest is de kers op de taart van jullie personeelsfeest. Er zijn diverse thema's om uit te kiezen. Denk aan het Faute Feest, een Oktoberfest of Tropisch Strandfeestje. 
 • Alles mag vandaag > De naam van deze activiteit zegt al genoeg... Alles Mag Vandaag! De ervaren spelleider bezorgt jullie een onvergetelijke middag. Nadat jullie in groepjes zijn verdeeld worden de opdrachten bekend gemaakt. Lachen is hier gegarandeerd.
 • Escaperoom > Deze activiteit is niet alleen geschikt voor de teambuilding. Ook je puzzelvermogen wordt op de proef gesteld. Zie jij de aanwijzingen als eerste in de kamer? Werk samen met je team en zorg er voor dat jullie zo snel mogelijk ontsnappen. 
 • De Formule-1 ervaring (verwacht medio 2023) > Een gloednieuwe activiteit die medio 2023 wordt verwacht. Kruip achter het stuur en zet de VR-bril op. Deze virtuele race ervaring is bijna niet van echt te onderscheiden. Daag je collega's uit voor een ritje op een Formule-1 circuit.

Er zijn nog veel meer uitjes. Bekijk de opties bij alle activiteiten.

 • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
 • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
 • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Veelgestelde vragen

Naast een klassieke activiteit als Bowlen, maken Curlen en Glow in the Dark Midgetgolf een opmars. Dit maakt het teamuitje uitdagend en uniek. Verder is De Alleskunner een geschikte spelshow voor de grotere groepen. Een spannende activiteit waar jullie met het hele team aan mee kunnen doen. Voor de teambuilding is Lasergamen een goede activiteit. 

Bij ons kan je terecht voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje. Het is van belang om het doel van jullie bedrijfsuitje in gedachten te houden. Gaat het om teambuilding, een zakelijke bespreking, alleen activiteiten of een combinatie hiervan? Bij De Postwagen hebben jullie al deze mogelijkheden op één locatie. Wij denken graag met jullie mee bij het inplannen van het bedrijfsuitje.

 

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

 • Mooiste activiteitencentrum
 • Centraal in Noord-Nederland
 • Groot terras (indoor & outdoor)