Teambuilding Groningen

Teambuilding Groningen

Een onvergetelijke dag, waarbij je elkaar opnieuw ontdekt. Voor teambuilding in Groningen ga je naar een centrale plek in Noord-Nederland: partycentrum De Postwagen, de 'Hoofdstad van Activiteiten'. Verleg je grenzen, vergroot je plezier. Verken een speelveld van talenten en kwaliteiten en werk aan de teambuilding. Alles op één plek. 

Teambuilding activiteiten (5 tips)

Bij de activiteiten van De Postwagen leer je elkaar op een leuke manier beter kennen. Ontspanning en vermaak staan voorop. We geven je 5 tips op basis van de populariteit van onze uitjes:  

Uiteraard zijn er nog veel meer activiteiten voor teambuilding in Groningen.  

Ontspanning en vermaak staan voorop

Zakelijke teambuilding

Mogelijk combineer je de activiteiten graag met een formeel gedeelte vooraf of achteraf. Denk aan een presentatie, vergadering of ander zakelijk moment. In dat geval bieden we een prachtige zaal met vergaderfaciliteiten (flipover, beamer met projectiescherm, geluidsinstallatie met microfoon, enzovoort).

Een toespraak of speech in een stijlvolle en sfeervolle setting. Laten we het 'zakelijke teambuilding' noemen. Daarna of daarvoor is er alle ruimte voor ontspanning. 

Een prachtige zaal met vergaderfaciliteiten 

Eten en drinken

Bittergarnituur en salades. Een High Tea, een High Beer of een luxe High Wine. Een Toffe Tafelgrill. Net als de geluksmomentjes zijn de mogelijkheden eindeloos bij De Postwagen. Laat je verleiden door de Bulgaarse Smulsteen of de buffetten, of kies iets van de menukaart van het restaurant. Een indoor barbecue kan het hele jaar door. 

 Laat je verleiden door de Bulgaarse Smulsteen

Te gek themafeest

In de winter wordt het heet met het Tropisch Strandfeestje, een te gek themafeest dat prima aansluit op het avonddiner. Zo sluit je de avond geheel in stijl af. In de zomer is een Après Ski Party weer hilarisch. Natuurlijk kunnen beide themafeestjes ook in de andere seizoenen, maar juist die contrasten geven het themafeest een extra dimensie. Andere leuke themafeestjes:

Zeker weten dat dit soort feestjes bijdragen aan een topsfeer! 

Voor de leukste activiteiten en de beste teambuilding in Groningen ga je naar De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172