Side entertainment

Getipt door groepen: extra beleving • avond vol plezier • indrukwekkend

Side entertainment zorgt een hele avond voor vermaak en vertier. Proef de gezellige sfeer die één of meerdere side acts creëren en maak van uw bedrijfsfeest een daverend succes. Hiervoor zijn er talloze mogelijkheden. Bekijk hieronder enkele leuke ideeën.

Karikaturist, lachen!

Iedereen heeft op een toeristische plek weleens een karikaturist zijn werk zien doen. Het is nu ook mogelijk om uw bedrijfsfeest extra feestelijk te maken door het inhuren van zo'n karikaturist! Laat uw gasten vereeuwigen op een originele manier. De karikaturist maakt ter plekke een humoristische tekening van personen waarbij de meest kenmerkende trekken overdreven worden. Deze act werkt gegarandeerd op ieders lachspieren!

Deze act werkt gegarandeerd op ieders lachspieren!

Een Aziatisch tintje

Geeft u een Aziatisch themafeest of wilt u uw feest een Aziatisch tintje geven? Dan zijn er verschillende leuke mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een echte Sushichef die uw gasten van heerlijke sushi voorziet? Eventueel laat u de sushi serveren door gastvrouwen in prachtige kimono's. Ook kunt u bijvoorbeeld een 'walking display' met allerlei heerlijke Aziatische hapjes boeken, dit is een display met lopende band die op de buffettafel geplaatst kan worden. Informeer naar meer mogelijkheden!

Tarotisten en handlezen

Een tarotist is iemand die tarokaarten legt. Ook tijdens uw bedrijfsfeest kan dit een leuke aanvulling zijn. De tarotist geeft door middel van het eeuwenoude Tarotspel uw gasten inzicht in hun persoonlijkheid, wat ze hebben mee gemaakt en eventueel wat de toekomst gaat brengen. Ook kunt u een handlezer of -lezeres op uw feest boeken. Handen vertellen alles. Kwaliteiten en talenten worden zichtbaar, maar ook vertellen ze over relaties, valkuilen en nog veel meer. Een heel leuke, spirituele invulling op uw bedrijfsfeest!

Stoelmassage

Wilt u uw gasten eens écht laten ontspannen? Dat kan met een stoelmassage tijdens uw bedrijfsfeest. Een stoelmassage is bij uitstek geschikt voor evenementen. Deze massage duurt zo'n tien minuten en er is geen grote massagebank voor nodig. Ook kan deze massage uiteraard volledig gekleed plaats vinden. Na de stoelmassage zullen uw gasten zich als herboren voelen!

Zakkenroller

Wees niet bang, wij zullen geen echte zakkenrollers op uw bedrijfsfeest rond laten lopen! Tijdens uw feest loopt er een entertainer rond die af en toe een tas, horloge of portemonnee van uw bezoekers 'vindt'. Elke keer is het weer hilarisch wanneer de slachtoffers hun gevonden voorwerpen weer op kunnen halen.

Cocktail-showshaker

Wie kent de film Cocktail met Tom Cruise nu niet? Ook op uw bedrijfsfeest kunt u zo'n cocktail-showshaker inhuren! Cocktails shaken verheven tot een kunst, dat kunt u overlaten aan onze bartenders. Voor een extra feestelijk tintje aan uw bedrijfsevent.

Theateranimatie-acts

Als side entertainment is er op theatergebied veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld verschillende typetjes tussen de mensen laten mengen en hun de interactie aan laten gaan. Ook kunt u guerilla- of pop-up theater boeken, waarbij acteurs af en toe een heel korte scene spelen waarbij ze reageren op gebeurtenissen, een lezing of bijvoorbeeld een discussie.

Tattooshop

U kunt uw bedrijfsfeest ook extra feestelijk maken met een tijdelijke tattooshop. Denk nu niet aan echte permanente tatoeages, maar uw gasten kunnen hier terecht voor onder andere hennatattoo's, glittertattoo's en body paint. Hiermee krijgen ze een prachtig tijdelijk kunstwerk op hand, schouder of bijvoorbeeld voet.

Extra feestelijk maken met een tijdelijke tattooshop

Tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar is áltijd een succes op feesten. Vermaak uw gasten en laat een tafelgoochelaar op interactieve wijze rondlopen om zijn kunsten aan tafel te demonstreren. Verbazingwekkende en komische trucs, een absolute aanrader!

Golf-simulator

Weer of geen weer, met de golf-simulator bent u altijd in staat om een balletje te slaan. Leuk voor de bezoekers van uw bedrijfsevent! Ze kunnen via een scherm op replica's van de mooiste golfbanen spelen, van tee tot green. Dankzij de sensoren wordt er een perfecte analyse gemaakt van de swing van de spelers. Er kan met meerdere spelers tegelijk gespeeld worden. Voor een chic tintje aan uw feest!

Kermisattracties

Wie houdt er nu niet van kermis? Ook op uw bedrijfsevent kunnen wij enkele kermisattracties verzorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke 'Kop van Jut' of een rodeostier? Een simulator of bijvoorbeeld een zweefmolen zijn ook altijd een groot succes. Mogelijkheden genoeg!

Vuurwerkshow

Een écht spectaculair bedrijfsfeest kan natuurlijk niet zonder een spetterende vuurwerkshow! Ook deze is te boeken bij De Postwagen. Er zijn talloze mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Confetti, teksten of een champagnefles gevuld met fonteinen die u zelf kunt laten ontbranden. Of wat dacht u van vuurwerk op uw eigen muziek? Mogelijkheden genoeg!

Animatie

Tijdens uw hele bedrijfsfeest kan er voor leuke animatie gezorgd worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van leuke typetjes? Laat uw bedrijfsfeest bijvoorbeeld aan elkaar praten door een professionele (en erg komische) presentator. Of wat dacht u van een heel bijzondere gastvrouw die geen blad voor de mond neemt!

Mobiele Fish Spa

Misschien heeft u het weleens gezien, een fish spa. Een fish spa biedt plaats aan twee personen die met hun voeten in een bak met Garra Rufa visjes zitten. Deze Garra Rufa visjes 'knabbelen' aan voeten en zorgen dat ze weer heerlijk zacht aanvoelen. Ontspannend, verzorgend en fun!

Zuurstofbar

Een mens kan niet zonder zuurstof, en een extra shotje zuurstof kan dan ook geen kwaad! Bij de zuurstofbar kunt u tijdens een sessie genieten van zuurstof met verschillende aroma's. Weer eens wat anders dan een shotje alcohol!

Cocktail-, smoothie-, juice- of winebar

Een feestje is niet compleet zonder lekkere drankjes! Of u uw gasten nu wilt trakteren op wijn of cocktails of juist op lekker gezonde smoothies en juices, er kan altijd aan uw wensen voldaan worden. Elke bar heeft talloze lekkere drankjes in het assortiment en biedt voor iedere gast wat lekkers!

Nog veel meer mogelijkheden

Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod, er is nog veel meer mogelijk! Wat dacht u bijvoorbeeld van het opluisteren van uw bedrijfsfeest met een golf-simulator, een cocktail-showshaker of kermisattracties?

Side entertainment


Van circusacts tot candygirls

Hele avond vermaak

Proef de gezellige sfeer


Delen:
bedrijfsfeest groningen side entertainment

Contact opnemen over Side entertainment

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's