Sfeervol uit eten

Sfeervol uit eten

Zoekt u een restaurant waar u sfeervol uit eten kunt? Zoek niet verder en boek snel een etentje bij De Postwagen! De Postwagen is hét adres voor de lekkerste en beste gerechten, bereid met verse ingrediënten. Van huisgemaakte lasagne tot steaktartaar van Gronings weiderund tot ouderwets lekkere crème brûlée, u heeft keuze zat! Bekijk hieronder meer informatie over uit eten op sfeervolle manier.

Culinaire specialiteiten

Bij De Postwagen kunt u niet alleen heel sfeervol uit eten, u zult er ook nog eens echt culinaire specialiteiten aantreffen. Het restaurant is totaal vernieuwd en u kunt hier uit eten in een moderne en sfeervolle zaal. De gerechten worden zoveel mogelijk bereid met biologische producten uit de regio. De gerechten worden klaar gemaakt met onder andere

  • eigengemaakt boerenlandbrood
  • huisgemaakte salades
  • boerderijkip

U kunt bij De Postwagen zowel 's middags als 's avonds sfeervol uit eten. Wilt u van tevoren weten wat u kunt verwachten? Neem dan een kijkje bij de verschillende menukaarten.

Speciale wensen?

Ook als u speciale wensen heeft kunt u uitstekend terecht bij De Postwagen. Bent u vegetariër, dan kunt u een blik werpen op de kaart met vegetarische gerechten. Juist een vleeseter? Bij de vleesgerechten vindt u ongetwijfeld iets van uw gading! Heeft u coeliakie en kunt u geen gluten eten? Dan heeft u de keuze uit verschillende glutenvrije gerechten. Ook met andere wensen houdt De Postwagen graag rekening.

Centraal gelegen uit eten

De Postwagen is met de centrale ligging in Noord-Nederland uitstekend gelegen. Dorpen zoals Leek, Roden en Marum zijn op korte afstand gelegen, maar ook vanuit bijvoorbeeld Drachten, Assen en Zuidhorn bent u in no time bij De Postwagen.

Heerlijk sfeervol uit eten doet u bij De Postwagen!

Bekijk hier meer informatie over sfeervol uit eten.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie