Schooluitje Zwembad en huifkar

Ideaal voor het schoolkamp: leuke huifkar • lekker zwemmen • fijn programma

De Postwagen is met vele schooluitjes dé locatie voor een schoolkamp. Naast onze eigen activiteiten is er een externe activiteit waar jullie met onze huifkar naar toe kunnen: Zwemkasteel Nienoord.

Scholen komen met veel plezier naar De Postwagen voor het schoolkamp. De optelsom van aantrekkelijke activiteiten, vriendelijk personeel en een unieke groepsaccommodatie geeft daarin de doorslag. Het Schooluitje Zwembad en huifkar vormt een populair onderdeel in het programma.

Mogelijk programma schoolkamp

Stel eenvoudig een programma samen door meerdere schooluitjes te combineren. Start bijvoorbeeld met Bowlen of Curling in de ochtend. Geniet daarna van Glow Midgetgolf en kies aansluitend voor dit Schooluitje Zwembad en huifkar. Vervolgens is er een bonte avond in de superstoere groepsaccommodatie voor scholen. Hier worden herinneringen voor het leven gemaakt.

Stel eenvoudig een programma samen door meerdere schooluitjes te combineren

Huifkar

De huifkar is erg gewild door scholen voor vervoer heen en terug. Het is een mooi en voordelig ritje met plezier voor alle leeftijden. De huifkartocht is een leuk en luchtig vervolg op de lunch bij De Postwagen. Het is traditioneel een gezellig onderdeel dat zeker bijdraagt aan de sfeer tijdens het schoolkamp. 

Naar Zwemkasteel Nienoord

Onze huifkar brengt jullie naar Zwemkasteel Nienoord, waar jullie heerlijk kunnen zwemmen in een binnen- en buitenbad met glijbanen, een stroomversnelling en ander vermaak. Een ontspannen uitje waar iedereen van geniet. Zwemmen doet het altijd goed. Uiteindelijk pikt de huifkar jullie weer op. 

Overzicht opties

5,- p.p. (entree bij Zwemkasteel Nienoord)

Mogelijke toevoegingen

> Vervoer huifkar heen en terug
87,50 

Andere schooluitjes

Leer nieuwe tactieken in het boogschietspel Archery Tag. Ga daarna met de huifkar voor een Dropping en waterspektakel. Zoals je ziet valt er meer dan genoeg te beleven bij De Postwagen.

Locatie schoolkamp

De 'activiteitenarena' (de thuishaven voor schooluitjes) en de groepsaccommodatie van De Postwagen zijn gevestigd in Tolbert. Dit buurdorp van Leek ligt nog net in Groningen, op de rand van Drenthe en Friesland. De ligging gaat gepaard met een gunstige bereikbaarheid in Noord-Nederland.

Schooluitje Zwembad en huifkar


Schoolkamp bij De Postwagen

Ritje met de huifkar

Zwemmen in Zwemkasteel NienoordDit schooluitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Zwembad Zwemkasteel Nienoord 1 Groningen

Contact opnemen over Schooluitje Zwembad en huifkar

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's