Restaurant voor groepen Drenthe

Restaurant voor groepen Drenthe

Op de rand van Drenthe zit een handig en mooi restaurant voor groepen. Voor (heel) kleine en (heel) grote groepen is het simpelweg genieten in een prachtig pand vol sfeer. Dit is het adres om gezellig en uitgebreid te dineren met je collega's, familieleden of vrienden. Er is genoeg ruimte voor alle personen, waarbij een warm thuisgevoel centraal staat.  Welkom bij De Postwagen, sinds 1780 een begrip in de regio. 

Interessante mogelijkheden voor groepen

Een restaurant met een schitterende uitstraling, terwijl de prijzen heel normaal zijn. Een bezoek aan het restaurant van  De Postwagen Drenthe is een feest voor groepen. Er zijn meer dan genoeg interessante mogelijkheden: van verleidelijk vegetarisch of glutenvrij eten tot heerlijke hoofdgerechten met vlees en vis. Ook het (hele jaar door) barbecueën is populair. Met name personeelsverenigingen, buurtverenigingen en vriendengroepen zijn er gek op.

Andere geliefde opties:

Een bezoek aan het restaurant van De Postwagen Drenthe is een feest voor groepen

Een leuke activiteit erbij

De Postwagen heeft een veelzijdig activiteitencentrum met allerlei uitjes voor alle soorten groepen, klein of groot. Momenteel zijn de escape rooms populair, net als het solexverhuur en de bijzondere Moonwalker. Bekijk alle activiteiten en zoek iets moois uit voor jullie groep. Een leuke activiteit erbij is altijd een goed idee. Een dagje uit in Drenthe.

Altijd een goed idee

Centraal in Noord-Nederland

Ons geliefde restaurant voor groepen is eenvoudig bereikbaar via de snelweg (A7, afrit 33/34). Vanaf daar is het slechts nog een paar minuten rijden. Zowel groepen uit Drenthe als groepen uit Friesland of Groningen kunnen Tolbert makkelijk bereiken, door de gunstige ligging: centraal in Noord-Nederland. Er is een ruime en gratis parkeergelegenheid, met speciale plaatsen op korte afstand voor invaliden. Tot ziens bij De Postwagen.

Het beste restaurant voor groepen in Drenthe.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie