Restaurant met vergaderzaal

Restaurant met vergaderzaal

De Postwagen is een prachtig restaurant met een stijlvolle vergaderzaal. Alle mogelijke groepen komen hier vergaderen, meestal in combinatie met lekker eten en drinken. Neem tijdelijk afscheid van je kantoor en doe nieuwe inspiratie op in een sfeervolle setting. De vergaderzaal beschikt over alle handige faciliteiten om jullie vergadering tot een succes te maken.  

Restaurant voor zakelijke bijeenkomsten

Het restaurant is de centrale ontmoetingsplek van Noord-Nederland, uitstekend geschikt voor zakelijke beenkomsten. Groepen van zes tot zestig personen gaan regelmatig bij ons lunchen of uit eten in Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Voor alle gerechten wordt er zoveel mogelijk gewerkt met biologische en dagverse ingrediënten uit de regio. 

Biologische en dagverse ingrediënten uit de regio

Vergaderzaal met alle faciliteiten

De vergaderzaal van De Postwagen heeft optioneel een geluidsinstallatie met microfoon, een flipover en een beamer met projectiescherm. Uiteraard is er gratis internet in de ruimte. De deelnemers kunnen daarnaast schrijfblokken en pennen ontvangen. Alles is dus aanwezig voor een goede vergadering. Mis je toch nog iets qua faciliteiten? Neem dan gerust even contact op met ons. 

Geluidsinstallatie met microfoon, een flipover en een beamer met projectiescherm 

Meest gekozen arrangement

Je staat er volledig vrij in om eenvoudig je eigen vergaderarrangement samen te stellen, maar je mag net zo goed kiezen voor het meest gekozen arrangement. Hierbij is er koffie/thee en water aanwezig + chocolade en vanillemuffins.

Inclusief zaalhuur (3 uur) kost dit arrangement slechts 9,75 p.p. (vanaf 8 personen). Je kunt de vergadering ook combineren met een (indoor) barbecue of de Bulgaarse Smulsteen

Meest gekozen arrangement: 9,75 p.p.

Prima bereikbaar

Ons restaurant met vergaderzaal is prima bereikbaar vanuit elke provincie in Noord-Nederland. De centrale ligging tussen Groningen, Friesland en Drenthe is voor iedereen gunstig. Na een stukje over de snelweg (A7, afrit 33/34), is het nog maar een paar minuten rijden. 

De Postwagen is het beste 'restaurant met vergaderzaal' van Noord-Nederland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's