Pubquiz Halloween Style 20-10 (vooraf aanmelden, want VOL = VOL)

Goed beoordeeld door gasten: gezellig • sfeervol • gratis

De populaire Pubquiz Halloween Style staat weer op het programma. Vrijdag 20 oktober kunnen jullie in groepjes strijden tegen elkaar. Kom in de Halloweensfeer, omarm de gezelligheid van de Pubquiz.

Elk jaar trekt de Halloweenversie van de Pubquiz een groot publiek.

Vrije inloop is niet meer mogelijk, omdat het dan veel te druk wordt. Daarom is het de bedoeling dat je je groep aanmeldt via het contactformulier. Dat kan gratis. Vervolgens ben je zeker van je plek, wel zo'n fijn gevoel natuurlijk. 

Gratis aanmelden: vervolgens ben je zeker van je plek, wel zo'n fijn gevoel
  • Meld je groep aan via het contactformulier op deze pagina
  • Vermeld in het 'Bericht'-veld jullie groepsnaam en met hoeveel personen jullie zijn
  • Klik op verzenden en vervolgens ben je gratis(!) aangemeld

Leuke avondactiviteit

De Pubquiz betreft een leuke avondactiviteit in Posta7, de uitjeslocatie linksachter restaurant De Postwagen. Posta7 fungeert als gastlocatie, de organisator van het evenement is Stichting Volksvermaken Tolbert. De stichting maakt het mogelijk om gratis mee te doen aan dit evenement. 

Pubquiz Halloween Style: verschillende rondes

Grote groepen worden opgesplitst in subgroepjes. De quizmaster behandelt diverse onderwerpen in verschillende spelrondes. Met jouw groepje probeer je zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. De quizmaster houdt iedereen scherp in de gaten. Wat spook jij uit tijdens deze spookachtige Pubquiz?

  • Ronde Halloween Algemeen
  • Ronde Enge Dieren 
  • Spooky Muziekronde
  • Huiveringwekkende Filmronde

Grens op capaciteit: vol is dus echt vol

We merken dat evenementen bij De Postwagen op steeds meer belangstelling kunnen rekenen. Dat is fijn, maar we moeten ook denken om de drukte en overschrijding daarvan. Om die reden werken we met de gratis aanmelding. Benoem je groepsnaam en het aantal deelnemers. Aaaaaaaaanvang: 20.00 uur!

Pubquiz Halloween Style 20-10 (vooraf aanmelden, want VOL = VOL)

Verschillende rondes

Gratis entree (aanmelden verplicht)

Benoem een groepsnaam en het aantal personen


Halloween Style

Leuke avondactiviteit

Gratis aangeboden door Stichting Volksvermaken TolbertDeze activiteit is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:

Contact opnemen over Pubquiz Halloween Style 20-10

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies
Hester

Prima geregeld allemaal. We hebben genoten. De quiz bleef hangen en dit koste tijd, dat was wel beetje jammer, maar werd goed opgelost.

anouk

Wij hadden een personeelsuitje, esceaperoom, bbq en een pubquiz. Alles goed verzorgt en georganiseerd. Er was rekening gehouden met allergieën en we hebben een zeer gezellige avond gehad, met enthousiast personeel! Zeer aan te raden!

CIMSOLUTIONS

Superleuke en goed verzorgde avond gehad met lekker eten en een gezellige pubquiz. Een dikke 10 :).

Jolanda Hansen

Afgelopen zaterdag onze familiedag bij jullie doorgebracht. Hele gezellige dag met escape room en pubquiz. Afgesloten met tafel grillen goed en ruim voldoende te eten. Voor herhaling vatbaar

Toneelvereniging De Schutse

WIj hebben eerst de pubquiz gespeeld en daarna genoten van een heerlijk 3-gangendiner. Het was super gezellig en we hebben erg genoten.

Nichtendag

Nichtendag! Met een groep vrouwen de escaperooms ontdekt. Veel gelachen bij de pubquiz. Systeem met de muntjes werkte perfect. 'n Heel geslaagde en gezellige middag!

Astrid Kruijff

Teamuitje met werk, het weer zat heel erg mee, 's morgens de westerngames gedaan en 's middags de pubquiz. Ontvangst met koffie en lekkers, prima verzorgde lunch en de BBQ als afsluiter was geweldig. De hele dag lekker buiten kunnen zijn. Alles super georganiseerd. Aanrader en zeker, gezien de vele mogelijkheden, voor herhaling vatbaar.

Namens Bestuur PV De Willebult

Geslaagd personeelsuitje Scharsterbrug Zaterdag 1 oktober hebben we een gezellig personeelsuitje gehad voor leden en donateurs van PV De Willebult .We deden country-en western spelletjes, zoals rodeo pistool-en geweerschieten, bierpul schuiven en handboogschieten, lassogooien en moest er een vragenlijst worden ingevuld. Vervolgens een lekker buffet en als afsluiting een pubquiz met muziek- en filmvragen. Wij willen het personeel van De Postwagen bedanken voor een geslaagde dag namens Bestuur Leden en Donateurs van PV De Willebult.

Danielle

We waren bij de Postwagen voor een personeelsuitje (groep van 34 personen). We zijn begonnen met de Escape rooms, wat iedereen erg leuk vond. Daarna een borrel op het terras in de zon met aansluitend een gezellige pubquiz. Als diner hadden we een smakelijk Italiaans buffet. Kortom een geslaagde middag/avond. Een aanrader (ook door het vriendelijk personeel).

Jolanda

Afgelopen zaterdag familiedag geviert bij d Postwagen. Het was een geslaagde middag en het eten was geweldig! Complimenten aan de kok!!! Genoten van de GPS tocht en de pubquiz was hilarisch. Al meg al een geslaagde middag!

Erik Smidt namaens HBC\'68

Een solextour een bbq en een quiz gevolgd. Onze clunb liet alleen positieve geluiden horen. Ik zou het velen aanraden een hartstikke leuke dag

Hilda

Zaterdag 8 juni hadden wij een familiedag voor een familie van 8 tot 83 jaar. We hebben gekozen voor 3 verschillende activiteiten, nl. solex, funriders en pubquiz en een lunch. De lunch smaakte prima en er was ruim voldoende. De activiteiten waren gezellig en bij de solex kreeg je vlot een nieuwe in geval van pech. De pubquiz was gezellig, maar toch enkele kritische kanttekeningen: De zaal waar de pubquiz plaats vond was erg groot voor een groep van 11 personen. Bovendien was er geen rekening gehouden met de jongere kinderen, terwijl dit wel bekend was. Ook was het storend dat de pubquiz nog bezig was en op dat moment werd er voor een ander groep al de spullen klaargezet. Hierdoor was de quizmaster niet meer goed te verstaan. Al met al echter een heel geslaagde dag.

R. Polman

We hebben een fantastische dag gehad, heerlijk weer, op de funriders was een heel avontuur,. tevens was de crazy bingo en pubquis ook goed bevallen, Bedankt voor de goede zorgen en flexibiliteit.

Fam H Bos.

Afgelopen zaterdag onze familiedag in de Postwagen georganiseerd. Het was een leuke dag met een tochtje op de Fun riders en echte aanrader, een pub quiz ook heel leuk en heerlijk geluncht en plaatgrillen avonds. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en met vriendelijke en gastvrije bediening. Dank.

borgesius-bakkerij

18 mei j.l. mooie dag gehad in de postwagen. koffie/gebak,....funriden,...heerlijk gegeten ,..superbuffet. 'savonds nog een pubquiz,...ook erg leuk,al moeten ze geluidversterking gaan gebruiken. Chyntia heeft ons erg goed bediend gedurende de dag. Aanrader,....absoluut Gr.Vincent

Elly Veenstra

Zaterdag 13 oktober familie reünie gehad. Een heerlijk diner gehad met tussen de gangen door een quiz. De quiz duurde wel wat te lang,maar ondanks dat een zeer geslaagde avond gehad. Ook wij hadden zeer vriendelijk personeel. Alles was gewoon toppie!!

pv school Lyndensteyn

Wij hebben vrijdag 6 juli een zeer geslaagd personeelsfeest bij jullie gehad. De indoor bbq, de pubquiz en de dj zorgden ervoor dat de sfeer erin bleef en we ons record hebben gebroken wat betreft sluitingstijd van een personeelsfeestje! Bedankt daarvoor!

HTX automatisering

Wij hebben ons Personeelsuitje bij jullie genoten. 's Middags eerst Hunting Valley gedaan en daarna de Pubquiz. Goede begeleiding en erg gezellig allemaal. Na afloop een heerlijke barbecue!

Alƒa Accountants en Adviseurs

Hierbij willen ik nog even laten weten dat wij een perfect personeelsuitje hebben gehad afgelopen vrijdag. De solexrit was erg leuk, de bbq geweldig goed en de pubquiz ontzettend gezellig. Kortom bedankt voor de perfecte organisatie!

Fam. de Jong

Pubquiz en een buffet gedaan met de familie (30 man) in het steakhouse. Leuke quiz, goed eten en een fijne sfeer.

Frederiek Delicaat-Manhoudt

Afgelopen zaterdag (26-11) mijn 25 jarig huwelijk gevierd met fam. en vrienden. Eerst een uurtje geborreld, daarna gegeten -smulsteenmenu- en na het eten de familie quiz gespeeld. De bediening was fantastisch, ze kwamen vaak langs om te vragen of alles naar wens verliep en of iemand nog iets wilde drinken. Het eten was verukkuluk en de quiz nog aardig moeilijk. Gelukkig maakte de quiz master gebruik van de microfoon want er waren 2 dove oma's mee die op deze manier toch nog deel konden nemen. Kortom een aanrader!! Zelfs nog een prijs gewonnen een solextocht voor 5 personen dus we komen zeker weer!!!

Pee de Graaf

We hebben een erg gezellig afdelingsuitje gehad. Leuke pubquiz, lekker gegeten. Aardige quizleider en goede bediening

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum