Foto 1 voor 'Pubquiz' quiz pub groepsactiviteit groepsuitje uitje

Pubquiz

Goed beoordeeld door groepen: gezellig • vriendelijk personeel • hilarische vragen

Niks IQ! Gewoon het geheugen opfrissen! De Pubquiz die voor elke doelgroep geschikt is.... De groep wordt opgedeeld in meerdere subgroepjes, vervolgens worden de volgende onderwerpen door onze quizmaster behandeld;

 • Gezelligste quiz van Nederland
 • Geschikt voor elke doelgroep
 • Gegarandeerd een leuke activiteit

Pubquiz

Het hele gezelschap verdelen we in verschillende groepen. Deze groepen strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Natuurlijk houd onze quizmaster een oogje in het zeil terwijl hij de vragen aan de groep stelt. Dus hoe goed je er ook in bent: wanneer je spiekt zal je ongetwijfeld door onze quizmaster worden betrapt. De Pubquiz kent verschillende rondes: 

Cijfers Liegen Niet!

Je kunt natuurlijk niet alles weten. En dat is maar goed ook. Tijdens deze ronde zul je moeten vertrouwen op je gokkwaliteiten. Bij deze meerkeuze-vragen bepaal je samen met je team voor welk getal je kiest. Weet jij bijvoorbeeld hoe lang een gemiddeld Nederlands huwelijk standhoudt? Of hoeveel chromosomen een spoelworm heeft? En hoeveel procent van het Britse papiergeld bevat eigenlijk sporen van cocaïne?

Hoeveel chromosomen heeft een spoelworm?

Top Tien Rijtjes

Deze ronde gaat over rijtjes van tien. Met je team probeer je zo hoog mogelijk te bieden en uiteindelijk de beurt te krijgen om zoveel mogelijk van de 10 goede antwoorden te geven. Wat waren bijvoorbeeld de 10 best betaalde acteurs van 2015? En wat zijn de 10 meest voorkomende achternamen in Nederland?

Muziekronde 'Klassiekers'

Er zal zeker een lichtje gaan branden bij de klassiekers uit deze ronde. Maar hoe heet dat nummer nou eigenlijk? Meezingen lukt waarschijnlijk nog wel, maar hoe heet de artiest? Gewapend met jouw uitgebreide muziekkennis kun je in deze ronde de punten binnen gaan slepen. Je team zal je dankbaar zijn!

Sportronde

Tijdens de sportronde is het toeteren geblazen! Met behulp van de toeter probeer je zo snel mogelijk het goede antwoord op de open vraag te geven. Wie het eerst toetert, mag als eerste antwoord geven. Maar wees geduldig: soms is de vraag anders dan dat je zou denken. Laat die kostbare punten niet door je vingers glippen!

Muziekronde 'Nederlands'

Weet jij alles van Jan Smit, Frans Bauer en Andre Hazes? Let dan extra goed op tijdens deze ronde. Help jezelf en je teamleden naar de overwinning met jouw kennis van de Hollandse krakers. Jij weet vast wel wie die ene smartlap zingt en wat de titel van het volgende piratennummer is!

Filmronde

Hoe heet die acteur van 'Borat' en 'Bruno' ook alweer? Wat voor een pistool gebruikt James Bond eigenlijk? En wie regisseerde 'The Passion of the Christ'? Tijdens deze meerkeuzeronde wordt jouw kennis over de filmwereld uitvoerig getest! Makkelijke vragen hebben veel antwoorden en moeilijke maar een paar. Dat maakt de pubquiz spannend!

Muziekronde 'Laatste Jaren'

Wat is nou ook alweer de titel van de ene liedje dat laatst nog op de radio was? En wie zingt het ook alweer? Gebruik je kennis van hedendaagse hits om de tegenstander op het nippertje nog in te halen! Jij wilt toch winnen?

Tips

Kleding en atributen: maak uw activiteit nog leuker door allemaal in het oranje te komen. Wij hebben verschillende hoeden te koop en een leuk kostuum voor bijvoorbeeld de vrijgezel. Uw bestelde kleding ligt klaar bij aanvang van de Pubquiz. Klik hier voor meer informatie.

Kiest u voor een van onze onbeperkte drankenarrangementen? Of geeft u de voorkeur aan consumptiemunten of dranken op basis van nacalculatie? Hier treft u alle mogelijkheden!

Overzicht activiteit

11,75 p.p. (vanaf 20 personen) 
of 
235,- per groep (8 tot 20 personen) 

Tijdsduur
+-2 uur

   Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 
     Deze activiteit is erg gewild
   Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p. 
kinderen tot 5 jaar: gratis 
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs (op aanvraag)

Mogelijke combinaties

> Thema kerstquiz of thema oliebollenquiz 
35,-

> Thema eigen familiequiz, vooraf overleg
55,- 

> Toffe Tafelgrill, aanbevolen tot 20 personen
27,50 p.p.

> Warm en koud buffet, aanbevolen vanaf 20 personen 
v.a. 22,50 p.p.

   Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties
Veelgestelde vragen over Pubquiz

Ja. Vanaf 20 volwassenen geldt er een korting voor kinderen.

Kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p.
Kinderen tot 5 jaar: gratis

anouk

Wij hadden een personeelsuitje, esceaperoom, bbq en een pubquiz. Alles goed verzorgt en georganiseerd. Er was rekening gehouden met allergieën en we hebben een zeer gezellige avond gehad, met enthousiast personeel! Zeer aan te raden!

CIMSOLUTIONS

Superleuke en goed verzorgde avond gehad met lekker eten en een gezellige pubquiz. Een dikke 10 :).

Jolanda Hansen

Afgelopen zaterdag onze familiedag bij jullie doorgebracht. Hele gezellige dag met escape room en pubquiz. Afgesloten met tafel grillen goed en ruim voldoende te eten. Voor herhaling vatbaar

Toneelvereniging De Schutse

WIj hebben eerst de pubquiz gespeeld en daarna genoten van een heerlijk 3-gangendiner. Het was super gezellig en we hebben erg genoten.

Nichtendag

Nichtendag! Met een groep vrouwen de escaperooms ontdekt. Veel gelachen bij de pubquiz. Systeem met de muntjes werkte perfect. 'n Heel geslaagde en gezellige middag!

Astrid Kruijff

Teamuitje met werk, het weer zat heel erg mee, 's morgens de westerngames gedaan en 's middags de pubquiz. Ontvangst met koffie en lekkers, prima verzorgde lunch en de BBQ als afsluiter was geweldig. De hele dag lekker buiten kunnen zijn. Alles super georganiseerd. Aanrader en zeker, gezien de vele mogelijkheden, voor herhaling vatbaar.

Namens Bestuur PV De Willebult

Geslaagd personeelsuitje Scharsterbrug Zaterdag 1 oktober hebben we een gezellig personeelsuitje gehad voor leden en donateurs van PV De Willebult .We deden country-en western spelletjes, zoals rodeo pistool-en geweerschieten, bierpul schuiven en handboogschieten, lassogooien en moest er een vragenlijst worden ingevuld. Vervolgens een lekker buffet en als afsluiting een pubquiz met muziek- en filmvragen. Wij willen het personeel van De Postwagen bedanken voor een geslaagde dag namens Bestuur Leden en Donateurs van PV De Willebult.

Danielle

We waren bij de Postwagen voor een personeelsuitje (groep van 34 personen). We zijn begonnen met de Escape rooms, wat iedereen erg leuk vond. Daarna een borrel op het terras in de zon met aansluitend een gezellige pubquiz. Als diner hadden we een smakelijk Italiaans buffet. Kortom een geslaagde middag/avond. Een aanrader (ook door het vriendelijk personeel).

Jolanda

Afgelopen zaterdag familiedag geviert bij d Postwagen. Het was een geslaagde middag en het eten was geweldig! Complimenten aan de kok!!! Genoten van de GPS tocht en de pubquiz was hilarisch. Al meg al een geslaagde middag!

Erik Smidt namaens HBC\'68

Een solextour een bbq en een quiz gevolgd. Onze clunb liet alleen positieve geluiden horen. Ik zou het velen aanraden een hartstikke leuke dag

Hilda

Zaterdag 8 juni hadden wij een familiedag voor een familie van 8 tot 83 jaar. We hebben gekozen voor 3 verschillende activiteiten, nl. solex, funriders en pubquiz en een lunch. De lunch smaakte prima en er was ruim voldoende. De activiteiten waren gezellig en bij de solex kreeg je vlot een nieuwe in geval van pech. De pubquiz was gezellig, maar toch enkele kritische kanttekeningen: De zaal waar de pubquiz plaats vond was erg groot voor een groep van 11 personen. Bovendien was er geen rekening gehouden met de jongere kinderen, terwijl dit wel bekend was. Ook was het storend dat de pubquiz nog bezig was en op dat moment werd er voor een ander groep al de spullen klaargezet. Hierdoor was de quizmaster niet meer goed te verstaan. Al met al echter een heel geslaagde dag.

R. Polman

We hebben een fantastische dag gehad, heerlijk weer, op de funriders was een heel avontuur,. tevens was de crazy bingo en pubquis ook goed bevallen, Bedankt voor de goede zorgen en flexibiliteit.

Fam H Bos.

Afgelopen zaterdag onze familiedag in de Postwagen georganiseerd. Het was een leuke dag met een tochtje op de Fun riders en echte aanrader, een pub quiz ook heel leuk en heerlijk geluncht en plaatgrillen avonds. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en met vriendelijke en gastvrije bediening. Dank.

borgesius-bakkerij

18 mei j.l. mooie dag gehad in de postwagen. koffie/gebak,....funriden,...heerlijk gegeten ,..superbuffet. 'savonds nog een pubquiz,...ook erg leuk,al moeten ze geluidversterking gaan gebruiken. Chyntia heeft ons erg goed bediend gedurende de dag. Aanrader,....absoluut Gr.Vincent

Elly Veenstra

Zaterdag 13 oktober familie reünie gehad. Een heerlijk diner gehad met tussen de gangen door een quiz. De quiz duurde wel wat te lang,maar ondanks dat een zeer geslaagde avond gehad. Ook wij hadden zeer vriendelijk personeel. Alles was gewoon toppie!!

pv school Lyndensteyn

Wij hebben vrijdag 6 juli een zeer geslaagd personeelsfeest bij jullie gehad. De indoor bbq, de pubquiz en de dj zorgden ervoor dat de sfeer erin bleef en we ons record hebben gebroken wat betreft sluitingstijd van een personeelsfeestje! Bedankt daarvoor!

HTX automatisering

Wij hebben ons Personeelsuitje bij jullie genoten. 's Middags eerst Hunting Valley gedaan en daarna de Pubquiz. Goede begeleiding en erg gezellig allemaal. Na afloop een heerlijke barbecue!

Alƒa Accountants en Adviseurs

Hierbij willen ik nog even laten weten dat wij een perfect personeelsuitje hebben gehad afgelopen vrijdag. De solexrit was erg leuk, de bbq geweldig goed en de pubquiz ontzettend gezellig. Kortom bedankt voor de perfecte organisatie!

Fam. de Jong

Pubquiz en een buffet gedaan met de familie (30 man) in het steakhouse. Leuke quiz, goed eten en een fijne sfeer.

Frederiek Delicaat-Manhoudt

Afgelopen zaterdag (26-11) mijn 25 jarig huwelijk gevierd met fam. en vrienden. Eerst een uurtje geborreld, daarna gegeten -smulsteenmenu- en na het eten de familie quiz gespeeld. De bediening was fantastisch, ze kwamen vaak langs om te vragen of alles naar wens verliep en of iemand nog iets wilde drinken. Het eten was verukkuluk en de quiz nog aardig moeilijk. Gelukkig maakte de quiz master gebruik van de microfoon want er waren 2 dove oma's mee die op deze manier toch nog deel konden nemen. Kortom een aanrader!! Zelfs nog een prijs gewonnen een solextocht voor 5 personen dus we komen zeker weer!!!

Pee de Graaf

We hebben een erg gezellig afdelingsuitje gehad. Leuke pubquiz, lekker gegeten. Aardige quizleider en goede bediening

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's