Personeelsuitje Groningen

Personeelsuitje Groningen

Je wilt niet elk jaar dezelfde activiteiten ondernemen tijdens het personeelsuitje. Het mag ook wel eens anders. Gelukkig heb je bij De Postwagen veel keus. Spelshows, rondritten en activiteiten met dieren: reken maar dat het dit jaar een uniek personeelsuitje wordt. Ons partycentrum biedt de beste gelegenheid voor een perfect personeelsuitje in Groningen.

Unieke activiteiten in Groningen

Het is tijd voor een activiteit waar je collega's nog lang over na zullen praten. We zetten een aantal unieke uitjes voor je in de spotlights:

Uiteraard zijn er nog veel meer activiteiten.  

Een aantal unieke uitjes 

Personeelsuitje gecombineerd met een heerlijk diner of een lunch

Je personeelsuitje in Groningen maak je natuurlijk compleet met lekker eten en drinken. Deze combinatie spreekt je collega's altijd aan. Zeker wanneer je voor de Bulgaarse Smulsteen of een (indoor) barbecue kiest.

Mogelijk heb je eerder een voorkeur voor vegetarisch of glutenvrij eten, dat is geen probleem. We houden graag met elke wens rekening. Het is overigens wel handig als je dit soort voorkeuren van tevoren bij ons aangeeft. 

Bekijk ook de menukaart van het restaurant voor een overzicht van alle opties, waaronder de lunch en een heerlijk diner. Tot slot willen we aandacht besteden aan de High Tea, High Beer of High Wine

Bekijk ook de menukaart van het restaurant 

Echt een compleet personeelsuitje

Er mist nog één aspect om het compleet te maken. Je geeft het personeelsuitje pas echt een uniek karakter bij een overnachting in Russische legerwagons. De wagons staan opgesteld rond een zaal, waarin je je eigen feestje kunt vieren met allerlei faciliteiten. Supergaaf én anders dan anders.  

Een uniek personeelsuitje in Groningen regel je bij De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172