Personeelsuitje Drenthe

Personeelsuitje Drenthe

Ditmaal is het jouw beurt. Stop de tijd; voel je bevrijd; het is een feit: je bent beland bij het mooiste partycentrum van Noord-Nederland. Een parel voor personeelsuitjes. Sinds 1780 is er bedrijvigheid op de rand van Drenthe, sinds de laatste jaren gaat het om een uitgebreid zalencentrum met alles erop en eraan. 

Een personeelsuitje in Drenthe organiseren is een leuke uitdaging. Trakteer je collega's op een feestelijke activiteit, waar je collega's dichter bij elkaar komen. Een onvergetelijke dag of avond. Wij zijn er klaar voor. Jij ook? Laten we de mogelijkheden even op een rijtje zetten. 

Activiteiten voor je personeelsuitje in Drenthe

Een personeelsuitje moet natuurlijk leuk en gezellig zijn. Dit kan met één van de leuke uitjes die De Postwagen jullie te bieden heeft. Kies bijvoorbeeld uit: 

Dit zijn slechts een aantal van de activiteiten. Er is namelijk nog veel meer! Wil je meer dan één activiteit doen? Dit kan: veel van de uitjes zijn makkelijk te combineren (bedrijfsuitje op maat) met elkaar. Vraag ons gerust naar die mogelijkheden en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 Veel van de uitjes zijn makkelijk te combineren met elkaar
  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Zaalverhuur

Misschien heb je al lang een plan klaarliggen. Je bent dan niet zozeer op zoek naar een activiteit, maar des te meer naar een zaal of ruimte. Ons zalencentrum heeft voor elk plan een passende zaal. Neem gerust contact op voor het inplannen van een afspraak. 

Eten en drinken

Een personeelsuitje in Drenthe is eigenlijk altijd 'getrouwd' met eten en drinken. Natuurlijk zijn er opties om dit vertrouwde koppel te scheiden: de escape room, de Moonwalker en de Solex zijn eventueel 'los' te reserveren. Voor de meeste uitjes geldt echter dat het om een (aantrekkelijk) arrangement gaat. Dat is stiekem ook veel leuker en gezelliger! 

Samen uit eten vormt een goede afsluiter van een dag vol teambuilding. Een heerlijk diner is om de hoek, want in het zalencentrum zit een uitstekend gewaardeerd restaurant. Hier geniet je van de Indoor Barbecue, de beste buffetten of de Bulgaarse Smulsteen. Voor de liefhebber is het uiteraard mogelijk om vegetarisch of glutenvrij te eten. 

Een personeelsuitje in Drenthe organiseer je bij De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's